-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

17:35
24 september
Jill Schirnhofer

JILL

Informatief, Jeugd

Aflevering 12 van 18 - Kapster - AVROTROS

Scharen, kammen, krulspelden en strikjes vliegen in het rond als Jill besluit om kapster te worden. Ze maakt een prachtige haarspeld van parels en bakt een heerlijke krullentaart samen met Niek Roozen. Bolle en Priscill krijgen een volledige make-over, maar of die nou zo succesvol is? Teken, knutsel en bak mee. En vergeet niet, in jouw wereld... kan alles.

17:45
1 oktober
Jill Schirnhofer

JILL

Informatief, Jeugd

Seizoen 12 - Aflevering 1 van 16 - Filmster - AVROTROS

Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. Haar tekeningen en illustraties in geheel eigen stijl en kleuren zijn inmiddels razend populair. Jill geeft ook jou alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.

UITZENDING GEMIST

17:45
17 september 2020
Jill Schirnhofer

JILL

Informatief, Jeugd

Aflevering 4 van 18 - Beautyvlogger - AVROTROS

'Welkom bij een nieuwe Skill met Jill!'. Jill wilt beautyvlogger worden en oefent hier hard voor. Ze heeft de hulp ingeroepen van influencer Onnedi om alle tips en tricks te leren. Hoe moeilijk is vloggen nou eigenlijk? Jill zou willen dat ze wel tien armen had om alles te kunnen doen. Kijk, teken en bak mee in de Wereld van Jill!.

17:45
10 september 2020
Jill Schirnhofer

JILL

Informatief, Jeugd

Aflevering 1 van 18 - Sieradenontwerpster - AVROTROS

Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. Haar tekeningen en illustraties in geheel eigen stijl en kleuren zijn inmiddels razend populair. In het programma geeft Jill ook jou alle tips en tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in het vrolijke en creatieve programma.