SF9tgeo1HuA

Film: Dragonheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:20
23 april
Jan Kooijman

#JESUISDEPRI

Reportage

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse reportagereeks: De weg naar herstel: Vijf jongeren vechten om uit hun depressie te komen. Want wanneer zoek je hulp, wat voor behandelingen zijn er allemaal en wat kunnen antidepressiva aan het herstel bijdragen?

21:30
30 april
Jan Kooijman

#JESUISDEPRI

Reportage

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse reportagereeks: De bodem van de put: Onze jongeren vertellen hoe het is om écht de bodem van de put te raken; over hun wens om dood te gaan en de strijd daartegen. Ook horen we vrienden en familie over de impact hiervan. Want wil je op de bodem van die put ook echt dood of wil je gewoon dat de pijn stopt? Hoe kom je van die gevoelens af? En hoe is dat voor je omgeving? Eleanor had haar heftigste depressie twee jaar geleden. Haar vriendinnen maakten zich op een gegeven moment zo'n zorgen om haar dat ze aan de bel trokken en haar lieten opnemen.

UITZENDING GEMIST

21:30
16 april 2018
Jan Kooijman

#JESUISDEPRI

Informatief programma

In de vierdelige KRO-NCRV-serie #jesuisdepri, elke maandag rond 21:25 uur op NPO 3, volgt Jan Kooijman vijf jongeren die depressief zijn of zijn geweest. De jongeren vertellen openhartig over de oorzaken van hun ziekte, het intense gevoel van ongelukkig zijn, de angst voor of verlangen naar suïcide en de worsteling om uit hun depressie te komen.

Het programma #jesuisdepri schetst een indringend en aangrijpend beeld van het leven met een depressie. De serie beoogt depressie onder jongeren bespreekbaar te maken en meer begrip te creëren voor jongeren die aan deze ziekte lijden. Ouders, familie en vrienden van de jongeren vertellen over de impact van de depressie op hun leven en het gevoel van onmacht hun (klein-)kind of vriend(in) niet te kunnen helpen.

De vijf jongeren die meedoen aan het programma worden gevolgd tijdens hun deelname aan een foto-expositie over depressie.

#jesuisdepri maakt onderdeel uit van de #trueselfie-weken, waarmee NPO 3 in samenwerking met MIND Korrelatie psychische problemen onder jongeren bespreekbaar wil maken.

Kortingscodespot