1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

19:25
26 januari 2018
Valerio Zeno, Tim Hofman

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Magazine

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Medisch programma: Daphny Roggeveen: Daphny (20 jaar) heeft geen minuut rust in haar hoofd omdat ze een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze is continu bezig met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren lang maakt ze haar huis schoon, controleert ze of de stoelen recht staan en het gas uit is. Eten doet ze liever in een supermarkt omdat ze geen kruimels in haar huis wil hebben. Om gek van te worden! Verder telt ze heel de dag voorwerpen, vlakken, hoeken en beats van de muziek. Valerio ontmoet haar en ervaart hoe het is als 'dwang' volledig beslag op je legt.

19:25
25 januari 2018
Valerio Zeno, Tim Hofman

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Magazine

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Medisch programma: Jeske Troost: Tim gaat op bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt geboren met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door deze brozebottenziekte breekt ze als kind continu haar botten. Meestal stabiliseert de ziekte zich tijdens de pubertijd. Maar Jeske heeft pech. Vorig jaar zomer breekt ze haar rug als ze zich verstapt op de trap. Sindsdien ligt ze zo'n 23 uur per dag in bed.

Kortingscodespot