-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:20
10 december 2019
Jurre Geluk

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Documentaire

Seizoen 19 - Aflevering 8 - Reportagereeks over inspirerende en dappere jongeren met een ziekte of beperking.

Emilio & Janneke.

Emilio (27) heeft Arthrogryposis Multiplex Congenita (AMC). Vanaf zijn geboorte staan bepaalde gewrichten in een verkeerde stand. Janneke (25) kreeg zes jaar geleden de diagnose MS.

21:25
3 december 2019
Jurre Geluk

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Documentaire

Jurre Geluk gaat in deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben langs bij de 28-jarige Leonie, die last heeft van vetophopingen, en de 24-jarige Evelien, die drie jaar geleden een herseninfarct kreeg.

Frisse duik
Leonie lijdt aan lipoedeem, een chronische aandoening aan het vetweefsel. Hierdoor ontstaan steeds groter wordende vetophopingen op de benen, knieën en armen die niet beïnvloed worden door eten of sporten. Dit zorgt voor veel pijnklachten en andere ongemakken. Desondanks schaamt Leonie zich totaal niet voor haar lichaam en neemt ze regelmatig een frisse duik in het zwembad.

Steekwoorden
Evelien kreeg drie jaar geleden vanuit het niets een herseninfarct. Na het infarct kon zij niet meer praten en was ze rechtszijdig verlamd. Na een intensief revalidatieproces kan ze nu met steekwoorden praten en is ze enigszins mobiel ondanks haar halfzijdige verlamming. Inmiddels heeft ze zelfs haar werk in de horeca weer opgepakt en staat ze weer regelmatig te swingen op een feestje.