zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:25
13 december
Valerio Zeno, Tim Hofman

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Magazine

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Medisch programma: Yvette Moerdijk: Yvette weet zelf niet eens meer welke ziektes ze allemaal heeft, het zijn er te veel om op te noemen. Maar dit weerhoudt haar er niet van om zichzelf uit een vliegtuig te laten vallen.

19:25
14 december
Valerio Zeno, Tim Hofman

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Magazine

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Medisch programma: Tamara Berkhof: Tim Hofman gaat op pad met Tamara Berkhof die vierentwintig uur per dag stemmen in haar hoofd hoort en ook nog eens voortdurend beelden ziet die er eigenlijk niet zijn. Zo op het oog lijkt de twintigjarige Tamara een gezond en gelukkig meisje dat shopt, wijntjes drinkt, veel vrienden heeft en lekker op vakantie gaat. Maar van buiten zie je niet wat er van binnen allemaal gebeurt. Ze gaat elke dag de strijd aan met de demonen in haar hoofd. Dit doet ze gelukkig niet alleen. Ze woont samen met een aantal lotgenoten in een woongroep en probeert daar haar leven op de rails te krijgen.

19:25
15 december
Valerio Zeno, Tim Hofman

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Magazine

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Medisch programma: Pim Sanders: Pim (16) heeft het zeldzame Kabuki-syndroom en ziet er daarom veel jonger uit dan hij in werkelijkheid is. Ondanks het feit dat iedereen hem niet ouder schat dan een jaar of tien staat hij op het hoofdpodium van de Zwarte Cross en speelt hij het publiek helemaal plat. Valerio bezoekt hem op z'n zestiende verjaardag en drinkt samen met hem z'n eerste biertje.

UITZENDING GEMIST

19:25
8 december 2017
Valerio Zeno, Tim Hofman

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Magazine

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Medisch programma: Frank Schakel: Valerio bezoekt de spastische Frank Schakel, die nu met drie vrienden in een huis woont en van hen veel hulp krijgt.

19:25
7 december 2017
Valerio Zeno, Tim Hofman

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Magazine

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Medisch programma: Nadine Dekker: Tim gaat op pad met Nadine (24). Ze lijdt aan Multiple Sclerose (MS), een aandoening van het centrale zenuwstelsel die ervoor zorgt dat haar hersenen niet goed communiceren met andere delen van het lichaam. Hierdoor ligt Nadine noodgedwongen de hele dag in bed, maar desondanks werkt ze hard aan het voltooien van haar bucket list.

Kortingscodespot