UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:00
22 april 2017

JANZEN & VAN DIJK: VOOR AL UW BRUILOFTEN EN PARTIJEN

Reality-show

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen.

Paola en Wilco hadden als kind al verkering, maar verloren elkaar uit het oog. Jaren later, inmiddels al mét kids, zijn ze weer samengekomen. Paola neemt het heft in eigen handen en schakelt de hulp in van ‘Janzen & Van Dijk’.

De kinderen van Kasper en Denise vinden ook dat mama dezelfde achternaam moet krijgen. Kinderen Yenthe en Eileyna krijgen de opdracht om in een speelgoedpaleis zo lang mogelijk niets aan te raken, maar dat valt niet mee voor deze vijfjarigen. Na twee hartstochtelijke aanzoeken zetten de families alles op alles om 25.000 euro voor het droomhuwelijk binnen te slepen.

In elke show strijden twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

20:00
15 april 2017

JANZEN & VAN DIJK: VOOR AL UW BRUILOFTEN EN PARTIJEN

Reality-show

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcel zijn liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van ‘Janzen & van Dijk’ wordt duidelijk voor welk gezin een droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Kortingscodespot