k98tBkRsGl4

Film: Fast & Furious

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:00
15 april 2017

JANZEN & VAN DIJK: VOOR AL UW BRUILOFTEN EN PARTIJEN

Reality-show

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcel zijn liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van ‘Janzen & van Dijk’ wordt duidelijk voor welk gezin een droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

20:01
8 april 2017

JANZEN & VAN DIJK: VOOR AL UW BRUILOFTEN EN PARTIJEN

Reality-show

In ‘Janzen & van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen’ spat de romantiek ervan af als de geliefden Marco & Monique en Mick & Sander het huwelijksaanzoek doen. Hun kinderen doen een boekje open. Wie is er eigenlijk de baas in huis? En welke ouder heeft er last van een ochtendhumeur? Ook is er wekenlang geoefend voor de perfecte openingsdans op het huwelijk. In de finale wordt duidelijk voor welk gezin de droomprijs van 25.000 euro werkelijkheid wordt.

Programma waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. Met hun eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om te helpen bij de voorbereidingen van het toekomstige huwelijk. Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Kortingscodespot