×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:25
13 juli 2018
2011
Olivier Nakache, Éric Toledano
François Cluzet,
Omar Sy,
Anne Le Ny,
Audrey Fleurot,
Gregoire Oestermann

INTOUCHABLES

Tragikomedie

Franse tragikomedie: Philippe, een grotendeels verlamde aristocraat van middelbare leeftijd, is op zoek naar een nieuwe verzorger. Verschillende sollicitanten zijn de revue al gepasseerd wanneer Driss binnenstormt, een arme zwarte delinquent uit de Parijse buitenwijken. Driss wil de job helemaal niet, maar heeft een handtekening nodig als bewijs dat hij gesolliciteerd heeft zodat hij een uitkering kan aanvragen. Philippe ziet echter wel wat in hem en daagt Driss uit om als verzorger bij hem te komen inwonen.

21:15
4 maart 2017
2011
Eric Toledano, Olivier Nakache
François Cluzet,
Omar Sy,
Anne Le Ny,
Audrey Fleurot,
Gregoire Oestermann

INTOUCHABLES

Drama

Philippe, een grotendeels verlamde aristocraat van middelbare leeftijd, is op zoek naar een nieuwe verzorger. Verschillende sollicitanten zijn de revue al gepasseerd wanneer Driss binnenstormt, een arme zwarte delinquent uit de Parijse buitenwijken. Driss wil de job helemaal niet, maar heeft een handtekening nodig als bewijs dat hij gesolliciteerd heeft zodat hij een uitkering kan aanvragen. Philippe ziet echter wel wat in hem en daagt Driss uit om als verzorger bij hem te komen inwonen.

Kortingscodespot