3mMN693-F3U

Film: Life Of Pi

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:30
23 november
Sandy Johnson
John Thaw,
Kevin Whately,
Patrick Malahide,
James Grout,
Julia Lane

INSPECTOR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie: Last seen wearing: Morse moet de verdwijning van een schoolmeisje onderzoeken. Het onderzoek brengt een aantal zaken aan het licht, zowel uit het privé-leven van haar familieleden als uit dat van het schoolpersoneel.

20:30
30 november
Sandy Johnson
John Thaw,
Kevin Whately,
Patrick Malahide,
James Grout,
Julia Lane

INSPECTOR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie: The settling of the sun: Een groep buitenlandse studenten komt in Oxford een zomercursus volgen. Morse wordt door de knappe dr. Jane Robson gevraagd om tijdens een welkomstdineetje de prijs te overhandigen aan de winnaar van een kruiswoordwedstrijd. Maar tijdens het etentje wordt een Japanse student op een gruwelijke, schijnbaar rituele manier vermoord. De hoofdverdachten hebben allemaal een perfect alibi: Morse heeft zelf kunnen vaststellen dat ze allen aanwezig waren op het diner. De charmante Dr. Robson gedraagt zich wel een beetje geprikkeld en onzeker, maar Morse wijt dat aan het recente overlijden van haar vader, die werd achtervolgd door een pijnlijk oorlogsverleden in Japans gevangenschap.

UITZENDING GEMIST

20:30
16 november 2017
2000
Alastair Reid
Sandy Johnson
John Thaw,
Kevin Whately,
Patrick Malahide,
James Grout,
Julia Lane

INSPECTOR MORSE

Misdaadserie

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Het tweede seizoen werd voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie in 1987-1988.

In de eerste aflevering, The Wolvercote Tongue, maken de rijke Amerikaanse toeristen Laura en Eddie Poindexter een culturele rondreis door Groot-Brittannië. Hun bezoek aan Oxford heeft voor hen een speciale betekenis: Laura wil namelijk een geërfd juweel aan het Ashmolean Museum schenken. Het kleinood maakte ooit samen met een tweede, identiek stuk dat zich reeds in het museum bevindt, deel uit van een waardevolle Angelsaksische gesp die jaren terug onder de Wolvercote Bridge in Oxford werd gevonden.

De conservator van het museum, Dr. Theodore Kemp, wil het gebeuren wat meer luister bijzetten door een speciale tentoonstelling te organiseren. Maar binnen het uur na haar aankomst in Oxford wordt Laura dood aangetroffen in haar hotelkamer. De Wolvercote Tongue is verdwenen.

20:32
9 november 2017
Sandy Johnson
John Thaw,
Kevin Whately

INSPECTOR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie: Service of all the dead: In de sacristie van een plattelandskerkje wordt het lichaam van de kerkwachter gevonden met een mes in de rug. En dat is slechts de eerste van een hele serie moorden in en rond het voorheen zo rustige kerkje. Morse zit uiteindelijk met vijf lijken opgescheept en tracht in een wanhopige race tegen de tijd de meedogenloze doder op te sporen. Zijn reputatie en het leven van mogelijke volgende slachtoffers staan op het spel.

Kortingscodespot