×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:00
12 januari 2019
1981
Steven Spielberg
Harrison Ford,
Karen Allen,
Paul Freeman,
Ronald Lacey,
John Rhys-Davies

INDIANA JONES AND THE RAIDERS OF THE LOST ARK

Avonturenfilm

Vanaf vanavond zendt SBS6 elke zaterdag een Indiana Jones-film uit. Het eerste deel uit 1981 is vanavond te zien. De delen uit 1984, 1989 en 2008 worden op 19 en 26 januari en op 9 februari uitgezonden.

De Amerikaanse avonturenfilm Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark speelt zich af in 1936. Archeoloog Indiana Jones heeft in de jungle van Peru een gouden beeldje gevonden. Het wordt hem meteen afhandig gemaakt door zijn rivaal René Belloq.

Terug in de VS wordt Jones gecontacteerd door de CIA, die hem vraagt de Joodse Ark des Verbonds op te sporen, vooraleer de nazi's er de hand op kunnen leggen.

20:30
5 februari 2018
1981
Steven Spielberg
Harrison Ford,
Karen Allen,
Paul Freeman,
Ronald Lacey,
John Rhys-Davies

INDIANA JONES AND THE RAIDERS OF THE LOST ARK

Avonturenfilm

Amerikaanse avonturenfilm: 1936. Archeoloog Indiana Jones heeft in de jungle van Peru een gouden beeldje gevonden. Het wordt hem meteen afhandig gemaakt door zijn rivaal René Belloq. Terug in de VS wordt Jones gecontacteerd door de CIA, die hem vraagt de Joodse Ark des Verbonds op te sporen, vooraleer de nazi's er de hand op kunnen leggen.

Kortingscodespot