pOk0fsMGyck

Film: Boogie Nights

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:30
5 juli 2018

IK VERTREK

Realityreeks

Aflevering 5 - Realityreeks.

Bouwe en Tessa - Frankrijk, Haute-Vienne.

Bouwe is paukenist en zijn geliefde Tessa speelt viool. Als ze beiden ontslagen worden door hun symfonieorkest, besluiten ze hun andere droom na te jagen: het opstarten van een eigen vakantieverblijf. En hier hebben ze heel specifieke ideeën over: geen honden, geen kinderen en geen kleren! Het wordt een naturistisch chambres 'd hôtes voor rustzoekers. In de Haute-Vienne kocht het stel een molenaarswoning die zich perfect voor dit alles leent. Een grondige verbouwing is nodig en het stel heeft al een Engelse aannemer in de arm genomen. Ondertussen gaat één van de vakantie-appartementen al in bedrijf, want er moet ook geld verdiend worden. En lokale klussers en blote rustzoekers gaan vast prima samen, aldus Bouwe en Tessa. Het is afwachten of dat inderdaad zo is. En of hun beperkte doelgroep het Idyllische plekje van de nieuwkomers weet te vinden.

21:30
14 juni 2018

IK VERTREK

Reality-show

Seizoen 14 - Aflevering 6 - Nederlandse realityreeks rond gezinnen die hun geluk in het buitenland beproeven.

Dianne & Frenk - Curaçao (herhaling van 17-1-2015).

Dochter Iris heeft haar draai al gevonden en weet dat het voor haar ouders wennen wordt om hier te wonen. Niet alles is binnen no-time gedaan en soms moet je twee uur wachten op een papiertje. Het is Curaçao, hè?

In 2009 komen Dianne (51) en Frenk (52) Megens voor het eerst op Curaçao en zijn op slag verliefd op het eiland. Bij thuiskomst zetten ze meteen hun huis te koop. Ze zijn vastberaden om samen met hun twee zoons en dochter Iris naar Curaçao te emigreren. Helaas lukt het ze maar niet om hun huis te verkopen en meer dan overwinteren op het Antilliaanse eiland is voor hen niet mogelijk.

Hun dochter is inmiddels aangestoken door het Curaçao-virus en heeft er al een baan gevonden als dolfijnentrainster. Na vijf jaar wordt dan eindelijk het huis in Nederland verkocht en nog geen maand later hebben Dianne en Frenk een huis in Julianadorrp op Curaçao gevonden waar ze in vier kamers gasten gaan ontvangen.

In Nederland hebben ze een week de tijd om hun huis leeg te maken en op te leveren en in Curaçao hebben ze een maand om het huis klaar te maken voor de gasten. Hun twee zoons blijven in Nederland achter. Grote aanpassingen kunnen ze helaas niet doen, want al het geld zit in de aankoop van het huis. Het is belangrijk dat er snel gasten komen, zodat er snel geld in het laatje komt.

Bekijk de eerste beelden op gids.tv/v10587/ik-vertrek.

Kortingscodespot