-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:57
8 april

IK BEN FRANKIE

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Ik ben een.. Gaines

Nadat ze uit het EGG-lab is ontsnapt, moet Frankie zich aanpassen aan het leven op een nieuwe middelbare school en haar identiteit als android verbergen.

18:57
9 april

IK BEN FRANKIE

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Ik ben.. in een Wiskunde Bui

Frankie heeft in de regen gestaan en nu is haar besturingssysteem kapot. Ze moet naar huis om gerepareerd te worden. Ondertussen gebeuren er rare dingen in huis. En op school moet ze de strijd aangaan met Tammy.

18:57
10 april

IK BEN FRANKIE

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Ik ben.. een Rom-Com Fan

Dayton laat aan Frankie zien wat liefde is. Ze kijken samen naar een romantische comedy, een rom-com, en proberen emoties van mensen te verklaren. Ondertussen heeft Tammy weer een plan bedacht om Frankie te ontmaskeren.

UITZENDING GEMIST

18:58
3 april 2020

IK BEN FRANKIE

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Ik ben... door mijn opties heen

Frankie besluit zich toch maar over te geven aan WARPA om haar moeder en Cole te redden. Kingston en Cole doen ondertussen een poging om te ontsnappen, maar deze mislukt als Cynthia Beto op ze af stuurt.

18:56
2 april 2020

IK BEN FRANKIE

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Ik ben... een marionet

Cole en zijn vader worden vastgehouden door WARPA. Cynthia wil zo proberen Frankie te dwingen samen te werken. Ondertussen is Tammy druk bezig met het Nah vs Jah debat en is Zane nog altijd op zoek naar een nieuwe Frankenstino.