-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

16:25
22 november 2020
Narsingh Balwantsingh

IEDEREEN VERLICHT

Informatief

Seizoen 5 - Aflevering 14 van 14 - NTR

Het gedachtegoed van de Indiase spirituele leraar Jiddu Krishnamurti leeft na honderd jaar in Ommen nog steeds voort. Narsingh gaat op bezoek bij de Stichting Krishnamurti Nederland. * Rijk Smitskamp helpt mensen op hun pad naar geluk, rust en vrijheid. Dat doet hij midden in de natuur, en met ijsbaden en zweetsessies.

11:40
21 november 2020
Narsingh Balwantsingh

IEDEREEN VERLICHT

Informatief

Seizoen 5 - Aflevering 13 van 14 - NTR

Diwali, ofwel het lichtjesfeest, wordt door miljoenen hindoes over de wereld gevierd. Kunstenares Laxmi Prithipalsingh is geboren op Diwali. Ze draagt ook de naam van de godin die op Diwali wordt vereerd: Lakshmi. Zij staat voor de kracht van de vrouw en dat is een belangrijk onderwerp in het leven en werk van Laxmi. * Helen le Roy is expert in de 'Nine Star Ki astrologie', een van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Deze Chinese leer geeft antwoord op de vraag waarom we zijn zoals we zijn. Het helpt je patronen te doorbreken en laat je inzien wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast heeft Helen samen met een vriend 'Tempel TV' opgericht, als verzet tegen het gemeentebestuur van Soesterberg, dat een heel oud bos wil kappen om er woningen te bouwen. * Linda de Roos is verpleegkundige op de intensive care. Leven en dood liggen daar heel dicht bij elkaar. Door haar eigen spirituele zoektocht heeft Linda geleerd om in het moment te leven. Dit brengt ze ook over op haar patiënten op de overvolle ic's tijdens de huidige coronapandemie.