zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:00
14 december

IDIOTEN OP DE WEG

Reality-show

Seizoen 4 - Aflevering 28 - Nederlandse realityreeks: Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe betekenis geeft.

19:00
15 december

IDIOTEN OP DE WEG

Reality-show

Seizoen 4 - Aflevering 29 - Nederlandse realityreeks: Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe betekenis geeft.

19:00
18 december

IDIOTEN OP DE WEG

Reality-show

Seizoen 4 - Aflevering 30 - Nederlandse realityreeks: Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe betekenis geeft.

UITZENDING GEMIST

19:58
10 december 2017

IDIOTEN OP DE WEG

Realityreeks

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg: Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

19:57
9 december 2017

IDIOTEN OP DE WEG

Realityreeks

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg: Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt.

Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Kortingscodespot