Xithigfg7dA

Film: Deadpool

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:30
21 mei

ICARLY

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Ik will bij Spencer blijven: Carly wordt bijna onthoofd door een ventilator van hamers, gemaakt door Spencer. Dit werd live uitgezonden in de show en de opa van Carly en Spencer heeft dit ook gezien. Hij komt Carly ophalen om haar te verhuizen naar zijn huis in Yakima. Na veel rumoer wordt Carly uiteindelijk bij Spencer weggehaald.

23:35
21 mei

ICARLY

Seizoen 2 - Aflevering 18 - IHerenigd met Missy: Sam denkt dat Missy haar plek als beste vriendin in wil nemen...

18:30
22 mei

ICARLY

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Ik bespioneer een gemene lerares: Het trio wil graag weten wat gemene leraren doen in hun vrije tijd. Carly en Freddie gaan Francine bespioneren.

Als Francine de kamer uit is, wordt Freddie achterna gezeten door een bij en rent hij naar binnen. Carly rent hem achterna.

Als Francine terugkomt, rennen de twee snel een andere kamer in. Deze kamer is een fankamer van Randy Jackson, waar Francine een groot fan van is.

UITZENDING GEMIST

22:30
29 april 2018

ICARLY

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Ruzie Relatie: Carly ontdekt dat Sam in een gesticht zit.. Maar waarom?

22:30
28 april 2018

ICARLY

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Gek van Liefde: Carly moet een ruzie tussen Sam en Freddie oplossen...

Kortingscodespot