-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:30
14 december

ICARLY

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Bloopers 2: Te Gekke Bloopaloe: Christopher Cane, de acteur die Rex speelt in Victorious komt de vrienden groep van iCarly interviewen en laat hilarische bloopers en fouten zien.

22:30
15 december

ICARLY

Seizoen 5 - Aflevering 1 - iCarly en One Direction: Carly krijgt een aanstekelijke griep en zorgt ervoor dat er een lid van One Direction ziek wordt. In de tussentijd moet Spencer een meisje trainen dat niet van trainen houdt.

23:35
16 december

ICARLY

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Het jawoord: Een iCarly fan (Gordon) wil tijdens de show zijn vriendin Jodi een aanzoek doen. Als dank mag de groep bij het huwelijk aanwezig zijn. Maar als Carly verliefd blijkt te zien op Spencer moet Carly de boel redden.

UITZENDING GEMIST

22:30
24 november 2019

ICARLY

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Ik Hou Van Je: Carly zegt dat Sam en Freddie elkaars favoriete hobby's moeten proberen. Ondertussen komt Spencer zijn oude babysitter tegen en vraag haar mee uit eten. Maar ze heeft de functie babysitter nog niet helemaal losgelaten...

22:30
23 november 2019

ICARLY

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Genoeg is Genoeg: Mevr. Benson ontdekt dat Sam en Freddie een relatie met elkaar hebben...