-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:26
3 april

ICARLY

iCarly

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Missverkiezing

Sam vertelt Carly en Freddie dat zij vroeger heeft deelgenomen aan missverkiezingen. Nu ze kans ziet om wraak te nemen op haar grote rivaal, overtuigt ze Carly om mee te gaan. Spencer en Freddie hebben een dubbeldate maar worden iets te fanatiek.

11:50
3 april

ICARLY

iCarly

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Alles voor de show

Wanneer Sam in de gevangenis belandt, heeft Carly een probleem. Haar vader zal voor het eerst live naar iCarly kijken, dus moet Spencer de rol van Sam vervullen. Spencer heeft echter die avond een date met een vrouw die niets van iCarly mag weten.

20:56
3 april

ICARLY

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Hier is Fred

Sam en Carly zijn helemaal enthousiast over ene Fred die vreemde internetfilmpjes maakt. Freddie vindt er weinig aan, maar wanneer hij dit voor de camera zegt, krijgt iCarly veel negatieve reacties.

UITZENDING GEMIST

20:49
30 maart 2020

ICARLY

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Liefde Voor Lubert

Sam, Carly en Freddie nemen Lubert voor de grap in de maling tijdens de webshow, maar dit loopt uit op een drama. Ze zorgen samen voor Lubert, totdat Freddie's moeder het overneemt. Dit tot ergernis van Freddie. Spencer vermaakt zich met een radio.

20:56
27 maart 2020

ICARLY

iCarly

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Schuld

Volgens Freddie betaalt Sam geleend geld van hem en Carly steeds niet terug. Ze voelt zich beledigd. Ze doet er alles aan doen om hun terug te betalen en doet zelfs een oproep in de iCarly-show. Helaas geeft Carly het verdiende geld steeds meteen uit