pOk0fsMGyck

Film: Boogie Nights

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:05
23 juli

ICARLY

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Kuikens Kwijt: Het trio broedt voor een scheikundeproject zes eieren uit in een eierwarmer. Via een livestream kunnen de kijkers van iCarly dag en nacht kijken of de eieren al zijn uitgekomen.

Als Spencer uit de douche komt met een kuikentje in zijn hand, rennen Carly en Sam naar boven en zien ze dat de eieren zijn uitgekomen, maar de kuikens zijn weg. Ze zetten een grote zoektocht op om de zes kuikens te zoeken.

18:20
23 juli

ICARLY

Seizoen 2 - Aflevering 30 - Speed Daten: Carly zoekt een date voor het schoolfeest...

23:35
23 juli

ICARLY

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Ik will bij Spencer blijven: Carly wordt bijna onthoofd door een ventilator van hamers, gemaakt door Spencer. Dit werd live uitgezonden in de show en de opa van Carly en Spencer heeft dit ook gezien. Hij komt Carly ophalen om haar te verhuizen naar zijn huis in Yakima. Na veel rumoer wordt Carly uiteindelijk bij Spencer weggehaald.

UITZENDING GEMIST

22:30
30 juni 2018

ICARLY

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Schuld: Volgens Freddie betaalt Sam geleend geld van hem en Carly steeds niet terug. Ze voelt zich beledigd. Zo doet er alles aan doen om hun terug te betalen - ze doet zelfs een oproem in de iCarly-show. Helaas geeft Carly het verdiende geld steeds meteen uit.

22:30
23 juni 2018

ICARLY

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Nieuwe Vrienden Voor Spencer: De vrienden van iCarly gaan op zoek naar nieuwe vrienden voor Spencer van zijn eigen leeftijd. Ze vinden een paar kandidaten, maar onstaat er een vriendschap?

Kortingscodespot