×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:35
27 mei

ICARLY

Seizoen 5 - Aflevering 6 - De wraak van Chip: Spencer krijgt het voor elkaar dat Chuck hem niet meer lastig valt, maar Chucks broertje Chip neemt de taak graag over. Ondertussen is Gibby verdrietig omdat zijn nieuwe filmwapen stuk is, maar wanneer Freddie deze maakt is het geen speelgoed meer.

23:35
28 mei

ICARLY

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Een Band Verbod: Wanneer Carly T-Bo verbant uit hun appartement, zorgen hun ervoor dat Carly weer uit Groovy Smoothie wordt verbannen. Ondertussen proberen Freddie en Gibby meisjes te versieren door te doen alsof ze in een band zitten.

23:35
29 mei

ICARLY

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Met M'n Hoofd in Vegas: Sam hoort dat zijn moeder in de gevangenis in Las Vegas zit. De vrienden besluiten haar te helpen door hun kostbaarste spullen te verkopen en naar Vegas te rijden om zo haar borg te kunnen betalen.

UITZENDING GEMIST

22:30
27 april 2019

ICARLY

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Tenen en Vetcakes: Sam mag niet meer de grens over naar huis..

22:30
13 april 2019

ICARLY

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Genoeg is Genoeg: Mevr. Benson ontdekt dat Sam en Freddie een relatie met elkaar hebben...

Kortingscodespot