-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:58
25 januari

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Witte haas 2

Er is een nieuw meisje in Royal Woods en Lincoln wil een goede indruk maken. Alleen is ie bang voor zijn zussen.

19:07
25 januari

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 2 - Aflevering 17 - ARGGH! Ben jij wel echt? / Verbannen naar de garage

Het spookprogramma ARGGH komt naar Royal Woods en Lincoln en Clyde gaan kijken. // Lori is het gedoe elke dag van haar broer en zussen zat; ze wil op zichzelf gaan wonen in de garage. Maar wat hemels lijkt, kan anders uitpakken.

11:48
26 januari

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 3 - Aflevering 24 - De schrijverij / Snelle harten

Lucy zit in de Schrijversclub, maar vindt het dodelijk saai omdat directeur Huigens lesgeeft. // Het is de dag van de Royal Woods Fenomenale Queeste. Luna vormt een team samen met Sam. Zij denkt dat ze perfect bij elkaar passen.

UITZENDING GEMIST

19:12
29 december 2020

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Racen en afwegen / Feestmaal of familie

Lana wil meedoen aan de Royal Woods Go-Kart Grand Prix. Ze bouwt haar eigen auto en vraagt Lincoln als bijrijder. // Luan heeft een module koken op school, wat ze niet ziet zitten. Pap helpt haar en ontdekt dat ze een kooktalent is.

19:54
25 december 2020

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Elf Herries springen

Het is de dag voor kerst. Iedereen is bezig met voorbereidingen. Lincoln gaat sleeën, maar zijn slee belandt in de tuin van de altijd knorrige buurman Grauw. Dan ontdekt Lincoln dingen over de buurman die zijn kijk op hem doet veranderen.