-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

17:09
24 januari

HUIZE HERRIE

Lynn kan kampioen worden met basketbal, als ze in het goede team zit.

17:21
24 januari

HUIZE HERRIE

Mam en pap willen niet meer in de rij staan voor de badkamer. Dus besluiten ze stiekem een badkamer in de kast van hun slaapkamer te maken.

7:39
25 januari

HUIZE HERRIE

Clyde ontdekt dat Lincoln na school naar het huis van Ronnie Anne gaat, terwijl ze allang verhuisd is. Hardnekkig liefdesverdriet, constateert Clyde. // Lucy baalt enorm dat ze wordt genegeerd door Lincoln en al haar zussen.

UITZENDING GEMIST

19:25
20 augustus 2019

HUIZE HERRIE

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Meisjes goeroe / Wie maakt me los?: Lincoln en Clyde moeten een bedrijfje beginnen als schoolproject. Ze komen op het idee om adviezen over meisjes te gaan verkopen. // Alles is een wedstrijd bij de kinderen Herrie en de winnaar wrijft dat de anderen graag onder de neus.

19:35
12 augustus 2019

HUIZE HERRIE

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Tweedehandsje / Speuren of anders.. : Lincoln heeft de fiets van Lori gekregen, maar dat is een meisjesfiets en niet stoer voor een jongen. // Lincoln is klaar om naar de Ace Savvy stripdag te gaan. Dan blijkt de wc verstopt te zijnen geeft pap iedereen huisarrest.