-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

17:13
10 juli

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Toekomstige tijd

Als mama en papa een nieuwe familie ontmoeten, maken ze zich zorgen dat hun kinderen niet genoeg activiteiten doen om een succesvolle toekomst te garanderen .

16:51
10 juli

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Uitwisseling van gedachten / Niet-gemeenschapsdienst

Clyde stelt voor om een uitwisselingsstudent in huis te nemen en hoopt dat de aandacht op hem zo wat minder wordt en hij meer vrijheid krijgt. // Lola wil mee doen aan de Kleine Miss Zonnestraal verkiezing, maar wordt afgewezen.

17:24
10 juli

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Vriend of vijand

Lisa ontdekt dat ze een onvoldoende heeft gescoord in sociale vaardigheden. Om te slagen moet ze vrienden maken.

UITZENDING GEMIST

19:03
5 juli 2020

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Ik ben weg / Vriendschandelijk

Lincoln en Clyde zijn bang dat ze te oud worden om naar de Ace Savvy conventie te gaan. // Lincoln ontdekt dat als je een vriend op bezoek hebt, je voorrang krijgt op allerlei keuzes die in huisgemaakt worden en daar maakt hij misbruik van.

18:52
4 juli 2020

HUIZE HERRIE

Animatie

Seizoen 3 - Aflevering 9 - De gekke geleerde / Gemis in connectie

Lisa krijgt een uitnodiging om in alle rust onderzoek te doen bij wetenschappers en ze mag ook bij hen intrekken. // Lori en Bobby zijn bang dat de lange-afstand relatie niet gaat werken doordat het gesprek aan de telefoon vreemd verloopt.