×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:15
21 december
Margriet van der Linden

HOW TO BE GAY

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld.

The Bubble.

Margriet is in Libanon, waar homoseksualiteit verboden is. Ze ontmoet zowel in Hezbollahgebied als in het conservatieve noorden bijzondere mensen die zich niet laten weerhouden door de wet. En de kleine man Lary, die van zijn nood een deugd maakt.

21:15
28 december
Margriet van der Linden

HOW TO BE GAY

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld.

Molly & Me.

Margriet van der Linden onderzoekt de positie van homo's binnen grote bedrijven tijdens het World Economic Forum in Davos. En ze ontmoet de schrijfster die voor haarzelf het verschil heeft gemaakt: Rita Mae Brown. Margriet weet haar enorm te verrassen met een bijzonder cadeau.

UITZENDING GEMIST

21:10
14 december 2018
Margriet van der Linden

HOW TO BE GAY

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld.

The Dark Years.

Margriet is in de Amerikaanse staat Utah, het hart van de mormonengemeenschap. Hier bestaan nog heropvoedingsinstituten voor kinderen met 'homoseksuele neigingen'. En ze ontmoet Steven Carrington uit de tv-serie Dynasty, de eerste acteur die in de Verenigde Staten op prime time een relatie met een man had.

21:10
7 december 2018
Margriet van der Linden

HOW TO BE GAY

Documentaire

In deze derde aflevering gaat Margriet van der Linden naar Rusland voor de documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld.

In Rusland bezoekt Margriet het stadje Vyborg, waar volgens de burgemeester geen homo's wonen. Tijdens een lesbisch feest blijkt dat de vrouwen het beleid van Poetin zo gek nog niet vinden.

In How to be gay geeft Margriet van der Linden antwoord op de vraag hoe het is om gay te zijn. In zes afleveringen bezoekt ze onder meer Rusland, China, Libanon en Engeland. Haar reis leidt tot een reeks bijzondere en intieme ontmoetingen met mensen die vertellen over hun geaardheid. In hoeverre kunnen ze zichzelf zijn? En wat moeten ze doen of laten om te worden geaccepteerd?

Kortingscodespot