×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:15
28 december 2018
Margriet van der Linden

HOW TO BE GAY

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld.

Molly & Me.

Margriet van der Linden onderzoekt de positie van homo's binnen grote bedrijven tijdens het World Economic Forum in Davos. En ze ontmoet de schrijfster die voor haarzelf het verschil heeft gemaakt: Rita Mae Brown. Margriet weet haar enorm te verrassen met een bijzonder cadeau.

21:15
21 december 2018
Margriet van der Linden

HOW TO BE GAY

Documentaire

In de vijfde en voorlaatste aflevering van de documentairereeks How to be gay, over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld, is Margriet van der Linden in Libanon.

In dat land is homoseksualiteit verboden. Ze ontmoet zowel in Hezbollahgebied als in het conservatieve noorden bijzondere mensen die zich niet laten weerhouden door de wet. En de kleine man Lary, die van zijn nood een deugd maakt.

In How to be gay geeft Margriet van der Linden antwoord op de vraag hoe het is om gay te zijn. In zes afleveringen bezoekt ze onder meer Rusland, China, Libanon en Engeland. Haar reis leidt tot een reeks bijzondere en intieme ontmoetingen met mensen die vertellen over hun geaardheid. In hoeverre kunnen ze zichzelf zijn? En wat moeten ze doen of laten om te worden geaccepteerd?

Kortingscodespot