-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:07
6 juli

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Farhampton

Robin heeft koudwatervrees op haar bruiloft. Dat doet Ted denken aan toen hij een briefje achterliet voor de verloofde van Victoria, waarna ze er samen vandoor gingen.

0:34
6 juli

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 8 - Aflevering 2 - The Pre-Nup

Als Barney uitgebreide huwelijkse voorwaarden opstelt, stellen de mannen ook relatieaanpassingen aan hun partner voor. Quinn is verontwaardigd en stelt haar eigen huwelijkse voorwaarden op, wat voor wrijving tussen de geslachten zorgt.

10:28
6 juli

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 7 - Aflevering 23 - The Magician's Code Part I

Op Barney's toekomstige trouwdag, als z'n vrouw eindelijk onthuld wordt, denkt de groep terug aan de tijd dat ze Ted aanmoedigden z'n hart te volgen en achter het meisje aan te gaan dat hij liet lopen.

UITZENDING GEMIST

22:44
2 juli 2020

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Good Crazy

Na de babyshower van Lily en Marshall raakt Marshall in paniek, omdat hij zich realiseert dat de baby al snel komt. Ondertussen accepteren Ted en Robin hun relatie en Barney gaat met Marshall op roadtrip.

22:17
2 juli 2020

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Now We're Even

Terwijl Ted net gewend raakt aan z'n appartement probeert Barney hem elke avond mee op stap te nemen. Lily heeft een stoute droom over iemand en Robin wordt beroemd.