×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:05
19 juni

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Oh Honey: Als Zoey voor Ted een date regelt met haar nicht, beginnen zijn vrienden haar "Honey" te noemen als ze merken hoe naïef ze is. En Ted vindt dat er moet worden ingegrepen als hij beseft wat hij voor Zoey voelt.

9:30
19 juni

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Desperation Day: Barney roept 13 februari uit tot "wanhoopsdag", een vrije dag voor wanhopige vrouwen die een lage eigendunk hebben omdat ze alleen zullen zijn op Valentijnsdag. En Lily bezorgt Marshall, die nog in Minnesota is, een valentijnsverrassing.

13:00
19 juni

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Garbage Island: Als Marshall een film heeft gezien over een eiland van afval, raakt hij geobsedeerd door het milieu. Ted heeft een ongemakkelijke ontmoeting met de ex-man van Zoey, en Robin dwingt Barney om toe te geven dat hij iets voor Nora voelt.

UITZENDING GEMIST

23:35
15 juni 2019

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Last Words: De vrienden gaan met Marshall naar Minnesota voor de begrafenis van zijn vader. Ted en Barney doen er alles aan om hem een beetje aan het lachen te krijgen. Ook komt Marshall een oude schoolgenoot tegen, die hem vroeger altijd pestte.

23:05
15 juni 2019

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Bad News: Als Marshall en Lily vrezen dat zij nooit zwanger wordt, gaan ze naar een specialist die hen hopelijk kan helpen, maar ze krijgen te maken met Barneys dubbelganger. Robin ontdekt dat haar nieuwe baas een gehate oud-collega is.

Kortingscodespot