-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:45
24 september

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 8 - Aflevering 19 - The Time Travelers

De Ted en Barney uit de toekomst proberen Ted ervan te overtuigen om naar Robots Versus Wrestlers te gaan. Marshall daagt Robin uit voor een danswedstrijd.

16:05
24 september

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 8 - Aflevering 20 - The Fortress

Robin en Barney praten over waar ze binnenkort als getrouwd stel gaan wonen. Marshall kan het moeilijk hebben dat Lily door haar veeleisende baan bij de Captain nooit meer thuis is.

22:53
24 september

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 8 - Aflevering 21 - The Bro Mitzvah

Ted, Marshall en Lily kidnappen Barney en brengen hem naar een geheime locatie waar ze zich proberen te houden aan de richtlijnen uit Barneys 'Bro-Mitzvah'-pakket. Ondertussen heeft Robin een ongemakkelijk etentje met Barneys moeder.

UITZENDING GEMIST

1:06
20 september 2020

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Band or DJ?

Als Robin hoort dat Barney haar vader niet om haar hand heeft gevraagd, wil ze dat hij zijn toestemming krijgt voor ze hun verloving bekendmaken. Ondertussen verbergt Ted z'n gevoelens door zich vol op het plannen van de bruiloft te gooien.

1:35
19 september 2020

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Final Page Part 2

Barney wil Patrice ten huwelijk vragen en Ted weet niet of hij dat Robin moet vertellen. Ted vraagt Robin mee als date naar het openingsgala. Marshall en Lily hebben een avond zonder Marvin en willen geen moment verspillen.