-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:17
21 januari

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Karma

Barney gaat achter Quinn aan, ook al weet hij inmiddels dat ze stripper is. Intussen laten Marshall en Lily Robin zien hoe het leven buiten de stad is en Ted vraagt zich af wat hij met Robins oude kamer moet.

6:00
21 januari

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 7 - Aflevering 16 - The Drunk Train

Met Valentijnsdag nodigen Lily en Marshall Robin en Kevin uit voor een weekendje Vermont. Kevin en Robin overwegen een stap verder te gaan met hun relatie. Intussen realiseert Barney zich dat hij eindelijk z'n ware heeft ontmoet.

8:49
21 januari

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 7 - Aflevering 17 - No Pressure

Robin maakt het uit met Kevin en Ted onthult z'n ware gevoelens voor haar. Intussen probeert Barney een privébezit van Marshall en Lily op te sporen.

UITZENDING GEMIST

1:29
16 januari 2021

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 7 - Aflevering 15 - The Burning Beekeeper

Lily en Marshall geven een housewarming. Op dat feest raakt Ted bijna slaags met de baas van Marshall en versiert Barney een geschifte gescheiden vrouw.

0:25
15 januari 2021

HOW I MET YOUR MOTHER

Komische serie

Seizoen 7 - Aflevering 14 - 46 Minutes

Lily en Marshall gaan buiten de stad wonen en Lily's bazige vader weigert te vertrekken. Intussen verwerken de vrienden de verhuizing door naar een stripclub te gaan.