×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:00
19 februari
Olivia Wilde,
Peter Jacobson

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

Runaways.

Het team behandelt een minderjarige patiënte die bovendien dakloos is. Wanneer haar symptomen verergeren, moeten ze tot een operatie overgaan. House heeft daarvoor echter ouderlijke toestemming nodig. Wanneer de moeder opdaagt, blijkt de moeder-dochterrelatie ingewikkelder dan gedacht en moet de moeder het verleden van zich afzetten om de beste beslissing te maken voor haar kind. Ondertussen heeft Taub moeite om een band te scheppen met zijn dochters en dreigt House de relatie tussen Foreman en een getrouwde vrouw te onthullen.

22:35
20 februari
Olivia Wilde,
Peter Jacobson

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

Nobody's fault.

Een lid van het team van House raakt gewond na een schermutseling met een patiënt. Dokter Walter Cofield, de mentor van Foreman, laat zijn licht over de zaak schijnen en probeert de ware reden achter het incident te achterhalen. Hij besluit House en zijn team volledig door te lichten.

22:45
21 februari
Olivia Wilde,
Peter Jacobson

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

Chase.

Chase herstelt nog steeds van zijn steekwonden en heeft het moeilijk om de traumatische gebeurtenis achter zich te laten. Foreman raadt hem aan om bij een psycholoog langs te gaan. Wanneer hij opnieuw aan het werk gaat, moet hij een non met ernstige neurologische problemen behandelen. Zij staat op het punt om definitief in het klooster in te treden.

UITZENDING GEMIST

22:06
15 februari 2019
Olivia Wilde,
Peter Jacobson

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

Perils of Paranoia.

Het team van House is gefascineerd door de zaak van een openbare aanklager die op het eerste gezicht aan een extreme vorm van angstaanvallen lijkt te lijden. Wanneer Adams en Park de woning van de man doorzoeken, ontdekken ze een verborgen arsenaal aan vuurwapens. Chase en Taub verdiepen zich in het privéleven van Foreman, terwijl Wilson geobsedeerd raakt om te bewijzen dat House iets verborgen houdt in zijn woning.

22:25
14 februari 2019
Olivia Wilde,
Peter Jacobson

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

Dead & Buried.

De toestand van een meisje met een allergische reactie verslechtert zienderogen. House heeft zich vastgebeten in de zaak van een overleden vierjarig jongetje en is tot alles bereid om de waarheid te achterhalen. Zelfs als dat betekent dat hij hiervoor opnieuw de cel in moet. Ondertussen stelt Park zich vragen bij het gedrag van Chase.

Kortingscodespot