×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:45
19 juni
Hugh Laurie,
Robert Sean Leonard,
Omar Epps,
Lisa Edelstein,
Jesse Spencer

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

97 Seconds.

Voor het onderzoek van de 37-jarige rolstoelpatiënt Thomas Stark, die bij het oversteken van de weg plots flauwviel, verdeelt House de tien overgebleven kandidaten in twee groepen. Bovendien staat hij aan de grond genageld wanneer een van zijn patiënten zich in zijn praktijk probeert te elektrocuteren. Die beweert achteraf dat hij een week voordien betrokken was bij een auto-ongeval en 97 seconden klinisch dood werd verklaard.

22:30
20 juni
Hugh Laurie,
Robert Sean Leonard,
Omar Epps,
Lisa Edelstein,
Jesse Spencer

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

Guardian Angels.

De 24-jarige Irene Walesa wordt het ziekenhuis binnengebracht met stuiptrekkingen en hallucinaties. Ze beweert overleden mensen te kunnen zien en met hen te kunnen communiceren. House geeft zijn team van stagiairs de opdracht enkele tests uit te voeren. Wanneer die negatief blijken te zijn en de hallucinaties blijven toenemen, zitten de artsen met de handen in het haar. House weigert te geloven dat de vrouw daadwerkelijk geesten kan zien en besluit zich met de zaak bezig te houden.

23:00
21 juni
Hugh Laurie,
Robert Sean Leonard,
Omar Epps,
Lisa Edelstein,
Jesse Spencer

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

Mirror, mirror.

Nog voor House en zijn medewerkers een patiënt met ernstige ademhalingsproblemen kunnen behandelen, verrast dokter Cuddy hen met de mededeling dat ze dokter Eric Foreman opnieuw heeft aangenomen. Hij kan niet ontslagen worden en zal House en zijn stagiairs voortaan nauwlettend in de gaten houden. House is daar allesbehalve gelukkig mee en besluit Cuddy het leven zuur te maken. Ondertussen wordt duidelijk dat hun patiënt er erger aan toe is dan ze dachten: zijn bloed is aan het stollen. Bovendien blijkt hij het gedrag en de persoonlijkheid na te bootsen van iedereen die hij ontmoet.

UITZENDING GEMIST

23:01
14 juni 2019
Hugh Laurie,
Jesse Spencer,
Omar Epps

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

Human Error.

Twee Cubaanse vluchtelingen - Esteban en Marina Hernandez - riskeren lijf en leden om per boot de Verenigde Staten te bereiken. Aan de kustwacht die hen uit het water plukt, vragen ze een ontmoeting te regelen met dokter House. Marina is ernstig ziek, maar in haar thuisland slaagden artsen er niet in een precieze diagnose te stellen. House en zijn collega's kennen echter niet veel meer geluk. Ondertussen heeft de werking van Houses team zwaar te lijden onder Foremans nakende vertrek. Maar in plaats van in te praten op Foreman, gaat House de confrontatie aan met Chase. Hij besluit hem te bedanken voor bewezen diensten.

22:27
13 juni 2019
Hugh Laurie,
Jesse Spencer,
Omar Epps

HOUSE

Dramaserie

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

The jerk.

House en zijn team onderzoeken de onhandelbare zestienjarige schaakkampioen Nate Harrison. De tiener maakt het team het leven zuur tijdens hun onderzoek. Foreman ontdekt dat iemand zijn sollicitatiegesprek met het New York Mercy Hospital heeft afgezegd. Hij verdenkt House, maar die blijft halsstarrig ontkennen.

Kortingscodespot