-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:20
29 maart 2020
Gaite Jansen,
Marcel Hensema,
Kim van Kooten,
Megan de Kruijf

HOLLANDS HOOP

Misdaadserie

Vanavond komt de Nederlandse misdaadserie Hollands Hoop na drie seizoenen ten einde. Het gezin van Fokke is deze week weer terug bij af en dreigt zelfs uiteen te vallen.

Concurrentie
Hollands Hoop gaat over forensisch psychiater Fokke Augustinus, die de wiethandel inrolt als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. Dit laatste seizoen wordt hij geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium.

Rug tegen de muur
Niets en niemand is nog hetzelfde in deze laatste aflevering en dat is niet per se slecht. Immers, als je met je rug tegen de muur staat, kan je je tenminste nog afzetten.

Koppen rollen
Het is tijd om de balans op te maken en af te rekenen. Met oude gewoontes, het verleden en een gemeenschappelijke vijand. Er moeten koppen rollen, maar wie houdt zijn hoofd er nog bij met zoveel venijn?

20:20
22 maart 2020
Marcel Hensema,
Kim van Kooten,
Megan de Kruijf,
Gaite Jansen

HOLLANDS HOOP

Misdaadserie

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Nederlandse misdaadserie.

Weed is greed.

Rinus ontregelt meer dan goed voor hem is en Fokke laat hem dat weten ook. Er kan er immers maar één de baas zijn. Maar trots heeft ook een keerzijde. Fokke heeft weliswaar de touwtjes weer in handen, maar het is eenzaam aan de top. Hij dreigt iedereen van zich te vervreemden. Als hij zijn positie binnen de familie en de gemeenschap wil behouden, zal hij iets moeten vieren. Het wordt een dag om nooit te vergeten.