-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

9:40
22 februari 2020
Maarten van Rossem, Sis van Rossem, Vincent van Rossem

HIER ZIJN DE VAN ROSSEMS

Documentaire

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Culturele reportagereeks waarin Maarten van Rossem samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent een stad in Nederland of directe omgeving verkent.

Bergen op Zoom.

Bergen op Zoom is van oudsher een kruispunt van Holland, Zeeland en België en was ooit een heel belangrijke handels- en vestingstad. De Van Rossems zien daar nog de sporen van, zoals de spectaculair gerestaureerde vestingwerken en het rijke Markiezenhof. In dat vijftiende-eeuwse stadspaleis maken ze onder meer kennis met 'Jan met de lippen', een enorme schouw en een prachtige maquette van de stad. Het kermismuseum op zolder roept nostalgische gevoelens op bij de broers.

20:30
18 februari 2020
Maarten van Rossem, Sis van Rossem, Vincent van Rossem

HIER ZIJN DE VAN ROSSEMS

Documentaire

Maarten van Rossem bezoekt vanavond, samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent, Bergen op Zoom.

Handel
Bergen op Zoom is van oudsher een kruispunt van Holland, Zeeland en België en was ooit een heel belangrijke handels- en vestingstad. De Van Rossems zien daar nog de sporen van, zoals de spectaculair gerestaureerde vestingwerken en het rijke Markiezenhof.

Kermis
In dat vijftiende-eeuwse stadspaleis maken ze onder meer kennis met 'Jan met de lippen', een enorme schouw en een prachtige maquette van de stad. Het kermismuseum op zolder roept nostalgische gevoelens op bij de broers.