KTzsm9-XWQo

Film: Live And Let Die

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

13:10
20 januari 2018

HIER ZIJN DE VAN ROSSEMS

Cultuurmagazine

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Cultureel magazine: Essen: Essen, vlak over de grens bij Venlo, is voor de Van Rossems een stad die bezocht móet worden. Het is één groot monument van industrieel erfgoed. De familie Krupp bouwde er een imperium van staal- en wapenfabrieken waarvan de imposante overblijfselen nog overal te vinden zijn. Dezelfde familie bouwde speciale woonwijken voor de arbeiders en droeg bij aan het plaatselijke museum. Zo is er voor iedere Van Rossem wat te vinden. Dat de Krupps, uiteraard vooral uit eigenbelang, goed voor hun arbeiders zorgde, wil Vincent laten zien in de wijk Margarethenhöhe. Sis is van plan haar broers mee te nemen naar het Folkwangmuseum, waar werk van Edvard Munch te vinden is. Ze beginnen echter in Villa Hügel, het paleis dat de familie Krupp voor zichzelf bouwde.

13:10
13 januari 2018

HIER ZIJN DE VAN ROSSEMS

Cultuurmagazine

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Cultureel magazine: Dordrecht: Dordrecht is misschien wel een van de meest onderschatte steden van Nederland. De stad is prachtig gelegen aan het water, het barst er van de historische plekken, het heeft prachtige musea en het is een oer-Hollands wandelparadijs. Toch lijkt het Dordrecht maar niet te lukken zich op de kaart te zetten. Voor de Van Rossems hoeft dat ook niet, want het is al een van hun favoriete steden. Ze hebben dan ook een rijkgevuld programma samengesteld. Van het pas vernieuwde Dordrechts Museum gaat het naar het Hof van Dordrecht, de Stadspoort en de Wijnstraat. En als het zo druk is, gebeuren er gemakkelijk ongelukken. Bijvoorbeeld wanneer Maarten een speeltoestel uitprobeert. Of als tijdens Vincents rondleiding in theater De Kunstmin het brandalarm afgaat. Daar horen we trouwens ook waarom de balletcarrière van Sis nooit echt van de grond is gekomen.

Kortingscodespot