×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:20
14 augustus 2019

HET MOMENT: WOODSTOCK

Muziekdocumentaire

Aflevering 1 - Documentaire waarin het legendarische popfestival Woodstock opnieuw tot leven wordt gebracht, aan de hand van uniek beeldmateriaal, ooggetuigenverslagen en gesprekken met mensen voor wie dat ene moment allesbepalend is geweest.

Dieuwertje Blok brengt het legendarische popfestival Woodstock opnieuw tot leven. Dit doet zij aan de hand van uniek beeldmateriaal, ooggetuigenverslagen en gesprekken met mensen voor wie dat ene moment allesbepalend is geweest. In een persoonlijke zoektocht reist Dieuwertje af naar de plek waar het evenement destijds plaatsvond en spreekt ze met hoofdrolspelers van toen.

22:15
14 augustus 2019

HET MOMENT: WOODSTOCK

Muziekdocumentaire

In deze documentaire brengt presentator Dieuwertje Blok het legendarische popfestival Woodstock opnieuw tot leven. Dit doet zij aan de hand van uniek beeldmateriaal, ooggetuigenverslagen en gesprekken met mensen voor wie dat ene moment allesbepalend is geweest.

Hoofdrolspelers
In een persoonlijke zoektocht reist Dieuwertje af naar de plek waar het evenement destijds plaatsvond en spreekt ze met hoofdrolspelers van toen.

Moeder aller festivals
Dieuwertje reist door de Verenigde Staten op weg naar de velden van Bethel ten noorden van New York, waar precies vijftig jaar geleden ruim 500.000 bezoekers samenkwamen. Woodstock ging de geschiedenis in als de moeder aller festivals.

Impact
Wat is de impact van het feest van 'drie dagen vrede en muziek' geweest? Dieuwertje gaat terug in de tijd en ontdekt de idealen van Woodstock. Wat vonden mensen belangrijk en hoe uitte zich dat?

Kortingscodespot