-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:40
6 juli

HET KLOKHUIS

Jeugd

Seizoen 29 - Het Kantoor 158 - NTR

Wouter heeft een heel bijzonder kaasje gemaakt. Met zijn eigen schimmel. Verder antwoord op de vraag hoe kaas gemaakt wordt. In de serie 'Orkest' is de dirigent aan de beurt.

18:40
7 juli

HET KLOKHUIS

Jeugd

Seizoen 32 - De Dom van Utrecht - NTR

De Dom van Utrecht is de hoogste kerktoren van Nederland. Het kostte ruim 250 jaar om de kerk te bouwen. Er was heel veel geld en mankracht voor nodig. Maar tijdens een zware storm in 1674 is de kerk helemaal verwoest, alleen de Domtoren bleef overeind staan. Sosha zoekt uit hoe dat kan én hoe ervoor gezorgd wordt dat de toren niet alsnog instort.

18:40
8 juli

HET KLOKHUIS

Jeugd

Seizoen 29 - Glutenintolerantie - NTR

Het is lastig als jarige kinderen lekkere dingen uitdelen in de klas en jij mag daar niks van eten. Caleb heeft coeliakie, of glutenintolerantie. Dat betekent dat hij ziek wordt wanneer hij gluten eet. Waar zitten gluten in? Maurice zoekt het uit. Zouden cowboys ook last hebben van gluten?

UITZENDING GEMIST

18:40
30 juni 2020
Bart Meijer,
Nienke de la Rive Box

HET KLOKHUIS

Jeugd

Seizoen 30 - Toetjes - NTR

Eva is dol op toetjes. Ze gaat op bezoek bij de toetjesfabriek en kijkt mee hoe toetjes bedacht en gemaakt worden. Jeroen is top-patissier. Hij maakt voor Eva een paar van zijn meest exclusieve desserts.

18:40
29 juni 2020
Bart Meijer,
Nienke de la Rive Box

HET KLOKHUIS

Jeugd

Seizoen 30 - Het Kantoor 182 - NTR

Leonoor wordt gek van een paardenfan en Timo denkt dat heel veel hoefijzers heel veel geluk brengen. Waarom draagt een paard eigenlijk hoefijzers? En moet een paard ook naar de tandarts?