×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:30
25 februari

HET HUIS ANUBIS

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Lexie biecht aan Anastacia op dat ze van huis is weggelopen. Tijdens de geschiedenisles laat Leopold de leerlingen een druïdenbrouwsel maken maar als het schoolhoofd binnenkomt, gedraagt de leraar zich vreemd. Sterre tast in het duister.

22:40
25 februari

HET HUIS ANUBIS

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Emily wil dat Sterre op zoek gaat naar Leopold maar Sterre durft dit niet te zeggen tegen Pim. Pim krijgt argwaan als hij lijsterbessen in huis vindt en wil dit nader onderzoeken. Marcel krijgt een vreemd visioen als hij van de bessen eet.

22:30
26 februari

HET HUIS ANUBIS

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Lexie neemt de opdracht om Sterre te schaduwen heel letterlijk en volgt Sterre overal. Pim denkt, door de lijsterbessen die hij vond, dat Arlene bezig is met een druïden brouwsel en wil de geheime deur bewaken. Maar wie volgt hem?

UITZENDING GEMIST

22:40
19 februari 2019

HET HUIS ANUBIS

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Pim ziet het mysterieuze teken in het winkeltje en wil onderzoek doen met het geheime boek van de leraar. Is het echt een heksenteken of betekent het iets anders? 's Nachts lokken Pim en Marcel, Sterre naar de hal.

22:30
19 februari 2019

HET HUIS ANUBIS

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Sterre brengt het heksenboek terug naar het winkeltje en vraagt aan de vrouw iets tegen ‘verschijningen’. Het nieuwe meisje Lexie wil alles weten over Anastacia's oogritueel. Raphael pakt stiekem een inschrijfformulier voor de musical.

Kortingscodespot