Mfk-nKLkMwQ

Film: The ghost writer

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:25
23 oktober

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Vast in twee holen: Whaaaat?!? Captain Man and Kid Danger zitten vast in een gat?!? Charlotte en Jasper kunnen maar beter gaan helpen, want Schwoz neemt een bonenbad!

7:20
24 oktober

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Mond snoepje: Ray wil een podcast maken en Jasper wordt onterecht opgesloten nadat Mitch de schuld van een snoepdiefstal in zijn schoenen heeft geschoven.

9:20
24 oktober

HENRY DANGER

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Ziek & afgetapt: Ray gelooft niet dat Henry ziek is. Om te bewijzen dat hij gelijk heeft laat Ray het huis van Henry volhangen met camera's om Henry te observeren.

UITZENDING GEMIST

19:55
20 oktober 2018

HENRY DANGER

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Eén Henry, drie meisjes deel 1: Henry kan maar moeilijk kiezen tussen Bianca en Veronika en dan is daar opeens Chloë, die weer terug is na een seizoen Kinderen in het bos. Ondertussen wordt Captain Man aangevallen door de gekke oma.

19:25
18 oktober 2018

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Dubbeldate gevaar: Henry en Jasper vechten om de aandacht van Noëlle, het nichtje van ms. Shapen. Als blijkt dat ze een bijbaantje heeft bij boorvinger is de liefde echter snel voorbij.

Kortingscodespot