L8baEyXUOZc

Film: Constantine

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:10
19 augustus

HENRY DANGER

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Huisarrest: Nadat Henry midden in de nacht thuis komt van een klus en door Piper betrapt wordt krijgt hij huisarrest. Omdat Piper zich ook niet aan de regels heeft gehouden krijgt zij het ook.

16:55
19 augustus

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De ultieme krachtmeting deel 1: Most wanted crimineel Drex is ontsnapt uit de gevangenis en aangezien hij het oude hulpje van Captain Man was is er de nodige stress in de mancave.

17:20
19 augustus

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 8 - De ultieme krachtmeting deel 2: Nadat Drex Kid Danger heeft vernederd wil Henry stoppen met zijn bijbaantje. Captain Man heeft zijn hulp harder nodig dan ooit en er wordt besloten om Kid van superkracht te voorzien.

UITZENDING GEMIST

20:30
14 augustus 2018

HENRY DANGER

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Henry het beest: Henry wordt per ongeluk geraakt door de straling van een machine in de man cave. Hierdoor wordt hij steeds mannelijker, tot in het extreme. De symptomen openbaren zich tijdens een etentje met een meisje.

20:30
13 augustus 2018

HENRY DANGER

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Alles op het spel: Steeds meer apparatuur in de man cave gaat stuk, maar Ray wil de monteur niet laten komen omdat hij ruzie met hem heeft. Tegelijkertijd dreigt Henry uit het basketbalteam gezet te worden omdat zijn coach een betere, maar veel oudere speler heeft.

Kortingscodespot