×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:40
23 augustus

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Het probleem met Frittles: Frittle chips heeft twee nieuwe smaken waar door de klanten op gestemd kan worden. Dit leidt tot spanningen in de mancave.

10:15
24 augustus

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Swellview’s Got Talent: Nadat wordt ontdekt dat de deelnemers van Swellview's Got Talent hun bewustzijn verliezen, roepen Captain Man en Kid Danger de hulp in van Charlotte en Schwoz om te ontdekken wat de onheil veroorzaakt.

19:50
24 augustus

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Liefdes muffin: Ray is onder invloed van een liefdes muffin tot over zijn oren verliefd op Gwen. Een crimineel die de bank wil overvallen.

UITZENDING GEMIST

20:15
11 augustus 2019

HENRY DANGER

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Ossenpokken: Door een foutje van Schwoz krijgt Piper een vergiftigd koekje te eten. Ray gebruikt de tijdmachine om een geneesmiddel te vinden, maar het lukt Schwoz niet om hem weer terug te halen.

20:05
4 augustus 2019

HENRY DANGER

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Dubbelganger: Schwoz zorgt ervoor dat zijn robotvriendin Gerta de gedaante van Henry aanneemt, waardoor zij naar het etentje kan. Na afloop wil Gerta echter niet meer de vriendin van Schwoz worden.

Kortingscodespot