UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:10
24 juni

HENRY DANGER

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De tijdrover: Ray zit de irritantste boef van Swelview, de tijdrover, op de hielen. Voordat ze hem te pakken kunnen nemen moet Henry dezelfde dag 3 keer beleven.

15:45
24 juni

HENRY DANGER

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Danger Games: Henry Danger/Game Shakers Crossover: Captain Man en Kid Danger rekenen eenvoudig af met een plan van Dokter Minyak. De Game Shakers ontsnappen aan de afleidingen en ze boeken een reis naar Swellview. Piper zoekt geld om een prins te kunnen helpen, en Jasper vindt een kind.

16:10
24 juni

HENRY DANGER

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Danger Games: Henry Danger/Game Shakers Crossover: Op Henry's kamer vindt Hudson de kauwgum van Kid Danger waardoor het geheim onthuld wordt. Dokter Minyak werkt in de tussentijd aan een nieuw plan: hij wil het concert van Double G gaan verstoren.

UITZENDING GEMIST

20:35
20 juni 2018

HENRY DANGER

Seizoen 4 - Aflevering 6 - De steen-doos-dump: Door een serie opeengestapelde misverstanden denkt heel Swellview dat Kid Danger ongeneeslijk ziek is. Het lukt Henry niet om het tegendeel aan te tonen.

20:35
18 juni 2018

HENRY DANGER

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Ziek & afgetapt: Ray gelooft niet dat Henry ziek is. Om te bewijzen dat hij gelijk heeft laat Ray het huis van Henry volhangen met camera's om Henry te observeren.

Kortingscodespot