-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

17:57
25 januari

HENRY DANGER

Jeugd

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Eten met Bigfoot

Schwoz neemt de andere mee naar een afspraak met de beroemde Bigfoot. Tijdens hun bezoek aan het bos moeten ze het harige wezen echter beschermen tegen een jager.

18:20
25 januari

HENRY DANGER

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Badeendje

Jake en Kris gaan een paar dagen weg en in hun afwezigheid raakt een dierbaar autootje van Jake beschadigd.Henry en zijn vrienden proberen met een feestje geld op te halen voor de reparatie.

8:35
26 januari

HENRY DANGER

Jeugd

Seizoen 5 - Aflevering 33 - Knokr

Ray gaat op de app Knokr op zoek naar nieuwe schurken om mee te vechten. Hij houdt echter meer van de ouderwetse manier.

UITZENDING GEMIST

20:11
9 januari 2021

HENRY DANGER

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Tekst, Leugens, Filmpje

Als Henry en Ray een filmpje van hun transformatie willen en deze vervolgens naar Piper sturen is het hek van de dam. Ze zetten alles op alles om het filmpje van Piper's telefoon te wissen voordat ze het kan zien.

19:46
9 januari 2021

HENRY DANGER

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Jaloerse Henry

Als Jasper per ongeluk een motorbandiet tegenhoudt is hij de held van de stad. Dit is tegen het zere been van Henry, die vindt dat hij te weinig erkenning krijgt.