×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:45
21 april

HENRY DANGER

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De tijdrover: Ray zit de irritantste boef van Swelview, de tijdrover, op de hielen. Voordat ze hem te pakken kunnen nemen moet Henry dezelfde dag 3 keer beleven.

19:50
21 april

HENRY DANGER

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Ziek & afgetapt: Ray gelooft niet dat Henry ziek is. Om te bewijzen dat hij gelijk heeft laat Ray het huis van Henry volhangen met camera's om Henry te observeren.

7:20
22 april

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Dubbeldate gevaar: Henry en Jasper vechten om de aandacht van Noëlle, het nichtje van ms. Shapen. Als blijkt dat ze een bijbaantje heeft bij boorvinger is de liefde echter snel voorbij.

UITZENDING GEMIST

20:00
14 april 2019

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Vast in twee holen: Whaaaat?!? Captain Man and Kid Danger zitten vast in een gat?!? Charlotte en Jasper kunnen maar beter gaan helpen, want Schwoz neemt een bonenbad!

19:50
13 april 2019

HENRY DANGER

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Swellview’s Got Talent: Nadat wordt ontdekt dat de deelnemers van Swellview's Got Talent hun bewustzijn verliezen, roepen Captain Man en Kid Danger de hulp in van Charlotte en Schwoz om te ontdekken wat de onheil veroorzaakt.

Kortingscodespot