×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:10
19 juni

HENRY DANGER

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Krachtverlies: deel 2: Dankzij Schwoz, Jasper en Charlotte krijgt Henry zijn superkrachten uiteindelijk weer terug. Maar dit weerhoudt Rick Twitler er niet van zijn gemene plan uit te voeren.

18:40
19 juni

HENRY DANGER

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Een zaterdags leugentje: Ray gaat de strijd aan met Roger om indruk te maken op Lacy, zijn ex-vriendin.

13:00
20 juni

HENRY DANGER

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Krachtverlies: deel 3: Rick Twitler laat zijn computervirus los op de digitale infrastructuur van de wereld, maar hij wordt daarbij onderdeel van het virus. Henry is uiteindelijk de enige die de aanval kan stoppen, maar dit gaat ten koste van zijn superkrachten.

UITZENDING GEMIST

10:40
10 juni 2019

HENRY DANGER

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Danger en Thunder: Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten stiekem in een geheime schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken zijn van plan om Captain Man & Kid Danger te vernietigen. Tijdens de bijeenkomst ziet Phoebe haar broer Max erbij zitten.

9:50
10 juni 2019

HENRY DANGER

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Danger Games: Henry Danger/Game Shakers Crossover: Double G's beveiligers zijn aangevallen, Captain Man en Kid Danger proberen te voorkomen dat Dokter Minyak kan toeslaan tijdens het concert. De Game Shakers beloven een game over de helden te maken en hun geheugens worden niet gewist.

Kortingscodespot