-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:30
13 januari 2021

HART IN AKTIE: SJON MIST VRACHTWAGEN

Amusement

Deze week zet Wendy van Dijk in Hart in Aktie onder anderen een vrachtwagenchauffeur, de zus van een ziek jongetje en de nabestaanden van een overleden gehandicapte vrouw in het zonnetje door ze te helpen aan een mooie dag.

Hartstilstand
Wendy ontmoet Sjon, een 44-jarige man die altijd met veel liefde als vrachtwagenchauffeur aan het werk was. Tot het noodlot in 2003 toesloeg en hij een hartstilstand kreeg waardoor hij niet meer in grote vrachtwagens kon rijden. Iets wat Sjon nog elke dag mist. Voor zijn moeder een goede reden om Wendy te schrijven.

Ronnie Flex
Jaydee is een bijzonder 10-jarig meisje die door haar zieke broer niet de aandacht krijgt die ze verdient. Jaydee is gek op zingen en misschien nog wel gekker op Ronnie Flex. Voor Wendy een één-tweetje en ze weet Jaydee een dag te bezorgen die zij niet snel zal vergeten.

Gedenkdag
Esther is thuiszorgmedewerker en ze heeft Rachel elf jaar lang verzorgd. Rachel is een meervoudig gehandicapt meisje en is twintig jaar wanneer ze overlijdt. Esther vraagt Wendy om hulp, want Esther en heel veel dorpsgenoten willen hun steun betuigen op de eerste gedenkdag. Wendy mobiliseert het hele dorp voor een bijzondere dag vol mooie herinneringen.

Je kunt alle afleveringen van Hart in Aktie terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/hart-in-aktie.