×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:00
24 februari 2019

HANNE DANST

Realityreeks

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks (2019) over de dansdroom van VRT-nieuwslezeres Hanne Decoutere.

Op het gala maakt nieuwsanker Hanne Decoutere haar grote droom waar: samen met danspartner Gabor Kapin van Ballet Vlaanderen danst ze de balkonscène uit 'Romeo en Julia'. Na een jaar keihard trainen heeft ze van chorograaf Jean-Christophe Maillot van het Ballet van Monte-Carlo de toestemming gekregen om haar favoriete scène te dansen. Dit dansgala is een unieke samenwerking tussen verschillende nationale en internationale dansgezelschappen. We verwelkomen dansers van het Ballet van Monte-Carlo en van Ballet Vlaanderen. Daarnaast zullen ook de winnaars van de wedstrijd 'Dans met Hanne', Compagnie J, optreden, net als dansers van Dansstudio Arabesque en van het Nederlands Dans Theater. De pas de deux van Hanne en Gabor sluit de avond af.

19:10
20 februari 2019

HANNE DANST

Realityreeks

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) over de dansdroom van VRT-journaalanker Hanne Decoutere.

D-Day.

Op 12 februari mag Hanne eindelijk doen waar ze een jaar lang zo hard voor heeft getraind. Ze danst in het Concertgebouw van Brugge de balkonscene uit 'Roméo et Juliette' van les Ballets de Monte-Carlo. Mag ze dansen op pointes? Houdt haar geteisterde rechterknie het? Blijft ze de stress de baas?

Kortingscodespot