1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:35
22 februari

HANK ZIPZER

Jeugd

Voor een schoolopdracht krijgen de leerlingen een heel weekend een nepbaby mee naar huis. Die moeten ze verzorgen en gelukkig houden. Maar Hank moet ook in de winkel van z'n moeder werken, om een paar hippe sneakers te kunnen kopen.

0:45
23 februari

HANK ZIPZER

Jeugd

?t Is 1 april en Hank heeft besloten om de ultieme grap uit te halen met de meest humorloze leerkracht op Westbrook: mevrouw Adler.

3:05
23 februari

HANK ZIPZER

Jeugd

Als Hank met opa Pete wil trainen voor softbal blijkt dat hij alleen de roze sokken van Emily aankan omdat de rest in de was zit. De sokken blijken echter gelukssokken te zijn en Hank wil niet meer zonder.

UITZENDING GEMIST

22:40
19 februari 2018

HANK ZIPZER

Jeugd

De familie Zipzer doet mee aan de jaarlijkse debatteercompetitie op school. Dit jaar zal Stan niet met Emily strijden maar met Hank. Rosa en Emily vormen ook een team. Ze nemen het op tegen vader en zoon McKelty.

22:25
17 februari 2018

HANK ZIPZER

Jeugd

Hank is geselecteerd om de uitwisselingsstudent Yoshi uit Japan te huisvesten. Dat wil zeggen: als hij het toestemming-formulier op tijd en ondertekend inlevert. Uiteraard gaat dat mis en Rosa gooit al haar culinaire talenten in de strijd om mevrouw Adler toch nog te overtuigen van Hank's geschiktheid.

Kortingscodespot