×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:55
17 juni

GROETEN UIT HOLLAND

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin vijf Marokkaanse vrouwen op ontdekkingstocht gaan in Nederland.

Moderne kunst.

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendinnen in de praktijk brengen bij kunstenaar-dj Ruud de Wild.

19:50
18 juni

GROETEN UIT HOLLAND

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin vijf Marokkaanse vrouwen op ontdekkingstocht gaan in Nederland.

Huisdieren.

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij een gezin met honden en te kijken bij een hondencursus.

19:55
19 juni

GROETEN UIT HOLLAND

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Realityreeks waarin vijf Marokkaanse vrouwen op ontdekkingstocht gaan in Nederland.

Vrijheid.

Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen Nederland werd bezet in de Tweede Wereldoorlog. Om inzicht te krijgen in die periode brengen de Marokkaanse vriendinnen een bezoek aan Westerbork.

UITZENDING GEMIST

19:50
12 juni 2019

GROETEN UIT HOLLAND

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin vijf Marokkaanse vrouwen op ontdekkingstocht gaan in Nederland.

Bootje varen.

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vriendinnen eigenlijk wel zwemmen?

19:50
11 juni 2019

GROETEN UIT HOLLAND

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin vijf Marokkaanse vrouwen op ontdekkingstocht gaan in Nederland.

Vierdaagse.

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om te gaan kijken bij het grootste wandelevenement van Nederland: De Vierdaagse.

Kortingscodespot