×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:56
17 maart 2019
Natasja Froger

GROETEN UIT 1983

Reality-show

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Realityshow waarin BN'ers terugkeren naar het jaar waarin de BN'er twaalf jaar was.

Bibian Mentels man, Edwin, was in 1983 dienstplichtig militair, de hete nadagen van de Koude Oorlog. Bibian stapt met Edwin, zoon Julian en diens verkering in een YPR, een pantservoertuig waarvan Edwin commandant was en rijden erin rond. Natasja praat met Bibian over haar jeugd, die zorgeloos was, en de tegenslagen die later op haar pad kwamen. Jeugdvrienden Jay en Anouk staan als verrassing voor de deur en blijven eten. Die avond verkleden de mannen zich als punkers en de vrouwen als Madonna.

20:30
14 maart 2019
Natasja Froger

GROETEN UIT 1983

Reality-show

In de laatste aflevering van het tweede seizoen van Groeten uit 19xx gaat snowboardster Bibian Mentel met haar familie terug naar 1983. In deze realityshow keren BN'ers terug naar het jaar waarin de BN'er twaalf jaar was.

Bibian Mentels man, Edwin, was in 1983 dienstplichtig militair, de hete nadagen van de koude oorlog. Bibian stapt met Edwin, zoon Julian en diens verkering in een YPR, een pantservoertuig waarvan Edwin commandant was en rijden erin rond. Natasja praat met Bibian over haar jeugd, die zorgeloos was, en de tegenslagen die later op haar pad kwamen.

Jeugdvrienden Jay en Anouk staan als verrassing voor de deur en blijven eten. Die avond verkleden de mannen zich als punkers en de vrouwen als Madonna.

Kortingscodespot