-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:35
1 november

GREAT ASIAN RAILWAY JOURNEYS

Reizen

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 10 - Hue to Halong Bay

Michael bezoekt Hué, de keizerlijke hoofdstad van het oude Vietnam, waar een hoedenmaakster hem de iconische kegelvormige hoed leert maken. Met de trein steekt hij de voormalige gedemilitariseerde zone tussen Noord- en Zuid-Vietnam over. Op het programma staan o.m. een boottochtje op de Rode Rivier en een ovenachting in het beroemde Metropole Hotel in de hoofdstad Hanoi. Michael bezoekt ook nog een mausoleum en hij geniet van lokale specialiteiten en Vietnamees entertainment. Afronden doet hij in de containerhaven van Haiphong en de spectaculaire Ha Longbaai.

UITZENDING GEMIST

21:33
18 oktober 2020

GREAT ASIAN RAILWAY JOURNEYS

Reizen

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - Bangkok to Hua Hin

In Thailand stapt Michael Portillo in de boksring voor een partijtje thaiboksen met kampioen en trainer Master Toddy. In de hoofdstad Bangkok komt hij te weten hoe koning Rama V de stad in de 19e eeuw heeft gesticht en hij ontmoet een historicus en ontwerper die een verre verwant is van de huidige koninklijke familie. Een diner op het water en een overnachting in een hotel uit zijn Bradshaw's-reisgids mogen ook niet ontbreken. Ten slotte staat er nog een ontmoeting met een nicht van de huidige koning, Rama X, op het programma.

21:33
11 oktober 2020

GREAT ASIAN RAILWAY JOURNEYS

Reizen

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 10 - Chiang Mai to the River Kwai

Michael is in Thailand, waar hij vooreerst een handje toesteekt in een olifantenziekenhuis. Hij ontdekt er de kunst van paraplu's maken en komt alles te weten over de Noord-Thaise keuken. Een bezoek aan de ommuurde stad Chiang Mai is het begin van Michaels reis zuidwaarts, die hem de geschiedenis leert ten tijde van de rivaliserende grootmachten. In Ayutthaya bewondert hij tempels en brengt hij een bezoekje aan een ongewone markt. Bij de grens met Myanmar stapt hij op de trein voor een ritje over de beruchte Dodenspoorlijn.