L8baEyXUOZc

Film: Constantine

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:31
20 augustus
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Britse realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt.

Classic American.

Restaurant Classic American is gevestigd in New York. Door oplopende schulden komen de onervaren eigenaresses Colleen en Naomi steeds verder in de problemen. Dit heeft ook zijn weerslag op hun vriendschap. Alleen een rigoureuze koerswijziging kan dit restaurant nog redden.

19:30
21 augustus
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Britse realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt.

Grasshopper Also.

Het Ierse familierestaurant Grasshopper Also staat aan de rand van de afgrond. Het echtpaar Mitch en Maureen Sandler strijdt om het restaurant draaiende te houden onder het toeziend oog van Maureens kritische vader, die flink in de zaak geïnvesteerd heeft. Gordon schiet het stel te hulp.

19:30
22 augustus
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Britse realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt.

Davide.

Italiaans restaurant Davide van de broers Frank en Anthony zorgde voorheen voor een goede omzet, maar dat veranderde op een gegeven moment door Anthony´s medicijnverslaving. Zijn verslaving werd steeds erger en daarvoor gebruikte hij de winst van het restaurant. Uiteindelijk escaleerde de situatie en belandde hij in de gevangenis. Nu is Anthony terug en wil hij samen met zijn broer Frank het ontspoorde restaurant weer op de rails krijgen, waarbij ze de hulp van Chef Ramsay zeer goed kunnen gebruiken.

UITZENDING GEMIST

19:34
15 augustus 2018
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Britse realityreeks.

Revisit The Handlebar, Casa Roma and Black Pearl.

Chef-kok Gordon Ramsey neemt na een jaar een kijkje in restaurants The Handlebar, Casa Roma en Black Pearl om te zien hoe de zaken gaan.

19:30
14 augustus 2018
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Britse realityreeks.

Fleming.

Het Deense restaurant Fleming uit Miami heeft dringend de hulp van Gordon Ramsay nodig. Eigenaar Andy heeft geen flauw idee hoe slecht de hygiëne in zijn zaak is en daarnaast weet hij niet de gewenste doelgroep aan te spreken. Chef Ramsay helpt hem de juiste koers te vinden.

Kortingscodespot