×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:43
21 januari
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Britse realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt.

Revisit 2 USA.

Chef-kok Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurants waar hij eerder heeft geprobeerd het roer om te gooien en de betreffende eigenaren heeft bijgestaan om hun zaken te redden van de ondergang.

16:40
22 januari
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse realityreeks waarin Gordon Ramsay verlieslatende restaurants uit de nood helpt.

Blackberry's.

Chef Gordon Ramsay brengt een bezoekje aan Plainfield in New Jersey om er het familierestaurant 'Blackberry's' nieuw leven in te blazen. Hij is meteen teleurgesteld in de gebrekkige service die er geleverd wordt en de minderwaardige gerechten die op de tafels verschijnen. Kan Gordon het tij doen keren?

16:40
23 januari
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse realityreeks waarin Gordon Ramsay verlieslatende restaurants uit de nood helpt.

Leone's.

Restaurant 'Leone' is gelegen in Montclair en was een decennium lang dé referentie op gebied van Italiaanse specialiteiten. Mama Rose runde de zaak met haar zonen en deed dat altijd met veel liefde en passie voor het vak. Tot ze een tijd geleden in een coma belandde. De zaak werd overgelaten aan haar zoon Michael, en sindsdien dreigt het ooit succesvolle schip naar de bodem te zinken. Dat wil chef-kok Gordon Ramsay ten allen koste vermijden. Zullen zijn tips en tricks vruchten afwerpen?

UITZENDING GEMIST

16:44
17 januari 2019
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Culinair magazine

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse realityreeks.

Revisited.

Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt onder meer de eigenwijze zussen Rita en Lisa van La Galleria 33 in Boston, Olde Hitching Post in Hanson en restaurant Prohibition Grille in Washington. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?

16:43
16 januari 2019
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Culinair magazine

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse realityreeks.

Bella Luna.

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan Italiaans restaurant Bella Luna in Easton, Pennsylvania. Eigenaresse Rosario Scollo kocht de zaak voor haar zoon Gianfranco als beloning voor het succesvol afronden van zijn koksopleiding. De gasten van het familierestaurant vinden het geserveerde eten beneden de maat en de ambiance wordt als deprimerend omschreven. Rosaria weerlegt de klachten en stelt zelfs dat het de gasten aan goede smaak ontbreekt.

Kortingscodespot