UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:30
2 juli
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Culinair magazine

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse realityreeks.

Return to Amy's Baking Company.

Chef Ramsay reist opnieuw af naar Amy's Baking Company in Scottsdale, Arizona. Eigenaren Amy en Samy maakten het tijdens Gordons eerdere bezoek zo bont, dat dit de meest besproken uitzending werd in de historie van dit programma. Is het tij definitief gekeerd?

19:30
3 juli
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Culinair magazine

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse realityreeks.

Pantaleone's.

In Denver, Colorado ontmoet Chef Ramsay restauranteigenaar Pete, die duidelijk is blijven hangen in het verleden. Het familierestaurant claimt de beste pizza in heel Denver te serveren, gebaseerd op een review uit de jaren tachtig. Gordon houdt een vergelijkingstest met een eenvoudige supermarktpizza en de uitkomst daarvan is schokkend.

19:30
4 juli
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Culinair magazine

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks.

Old Neighborhood.

Chef Ramsay geeft gehoor aan de noodkreet van restauranteigenaren Alexa en Randy van restaurant The Old Neighborhood. Gordon reist af naar Arvada, Colorado en is geschokt door alle misstanden in de zaak. Om dit restaurant weer levensvatbaar te krijgen, zal er een van de grootste transformaties ooit in de geschiedenis van dit programma moeten plaatsvinden.

UITZENDING GEMIST

18:35
29 december 2017
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: Sante Le Brea: Restaurant Sante La Brea in Los Angeles omschrijft zich zelf als restaurant met 'gezond voedsel en een leuke sfeer'. Als Gordon het restaurant bezoekt vindt hij totaal het tegenovergestelde. Het eten is zeer slecht evenals de sfeer. Eigenaar Dean zit in diepe financiële problemen. Gordon gaat aan de slag om Sante La Brea uit de problemen te halen, maar of dit hem gaat lukken?

18:34
28 december 2017
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: Fiesta Sunrise: Het gezellige, Mexicaanse eetcafé Fiesta Sunrise is in grote financiële problemen en heeft Chef Ramsay hard nodig om gered te worden. De koppige stiefvader Vic zorgt ervoor dat het erg slecht gaat met het restaurant. Yolanda en haar dochter Patti hopen dat een goed gesprek met Gordon Vic zal helpen om de feiten onder ogen te zien. Wanneer Gordon aankomt en de onhygiënische bende aanschouwt, sluit hij het restaurant voordat hij een woord met Vic heeft gewisseld. Zal Gordon in staat zijn om het eetcafé te redden?

Kortingscodespot