zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:30
14 december
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: Gordon keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

18:30
15 december
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: Gordon keert terug naar een aantal restaurants die hij in deze reeks uit de brand heeft proberen te helpen. Draaien de zaken inmiddels naar verwachting of hebben de eigenaren Gordons adviezen in de wind geslagen?

18:30
18 december
Gordon Ramsay

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: Handlebars: Chef Ramsay bezoekt een restaurant in Mt. Sinai, New York. De zaak lijkt rechtstreeks uit de jaren tachtig te komen. De inrichting is erg ouderwets en chef-kok Bill mist de passie voor het koken. Lukt het Gordon om tot Bill door te dringen en het restaurant weer op de juiste weg te krijgen?

UITZENDING GEMIST

18:36
8 december 2017

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: The Curry Lounge: Het Indiase curryrestaurant The Curry Lounge in Nottingham is in handen van voormalig salesdirecteur Raz. Nottingham staat bekend als plaats met de meeste restaurants per vierkante meter. Het is dus een noodzaak om eruit te springen. Raz dacht dit te kunnen realiseren met een dure verbouwing en een oubollige Bollywood-inrichting. Gordon briest bij het idee dat chefkok Zahir curry's moet klaarmaken die door de klanten zelf zijn samengesteld. Hoewel Gordon geen specialist is in de Indiase keuken, wil hij gaan voor authenticiteit en pure gerechten.

18:36
7 december 2017

GORDON RAMSAY: OORLOG IN DE KEUKEN!

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: The Fish & Anchor: Op het platteland van Wales runnen voormalig bokser Mike en zijn echtgenote Caron restaurant The Fish & Anchor. Mike is een autodidact die alleen in de keuken staat en al kokende meer en meer wegkrijgt van een snelkookpan. De menukaart is megagroot en Caron is weinig behulpzaam voor haar man. Sterker nog, Gordon voelt zich een soort huwelijksconsulent in het culinaire slagveld dat het restaurant vormt. Aan chef Ramsay de schone taak om de liefde terug te brengen in de keuken.

Kortingscodespot