×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

4:30
21 november

GOLD RUSH

Family Feud

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Family Feud: Jack en Todd ruziën over het opzetten van hun nieuwe concessie. In Porcupine Creek verplaatst Dakota Fred de wasinstallatie en vindt goud dat hij de Hoffmans dwong achter te laten.

4:30
22 november

GOLD RUSH

Slippery Slope

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Slippery Slope: De Hoffmans hakken zich een weg door de permafrost die tussen hen en het goud ligt. De Dakota Boys zetten hun wasinstallatie op en Parker kampt met ernstige materiaalpech.

4:30
23 november

GOLD RUSH

Drill or Die

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Drill or Die: Tod wordt gedwongen proefgaten op de concessie te graven en de spanning stijgt terwijl de groep de uitkomst afwacht. Fred vertrekt als zijn huis door overstromingen wordt verwoest.

UITZENDING GEMIST

10:35
17 november 2018

GOLD RUSH

The Return Of Freddy Dodge

Seizoen 9 - Aflevering 5 - The Return Of Freddy Dodge: De goudzoekers van de Yukon zijn terug en zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoog, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines!

4:30
17 november 2018

GOLD RUSH

Twist of Fate

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Twist of Fate: Jack en Todd Hoffman keren terug naar Porcupine Creek, Alaska, waar ze hun wanhopige zoektocht naar goud voortzetten. Zullen ze deze keer wel een fortuin vergaren?

Kortingscodespot