×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

4:30
17 juli

GOLD RUSH

Gold Fever

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Gold Fever: De toekomst van de mijnwerkers in Porcupine Creek staat op het spel. Na tachtig dagen lopen ze achter op schema en de Hoffmans hebben geen geld meer.

14:30
17 juli

GOLD RUSH

Cursed Cut

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Cursed Cut: Dave en Todd ruziën over wat de beste manier is om goud te delven uit bevroren grond, Tony's dochter Monica belandt in een nare situatie en Parker ziet zijn hoop vervliegen.

4:30
18 juli

GOLD RUSH

Going for Broke

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Going for Broke: Todd ontdekt een ernstige ontwerpfout in de installatie waardoor een ingrijpende aanpassing nodig is. Omdat de limiet van de creditcards is bereikt, moet hij drastisch ingrijpen.

UITZENDING GEMIST

14:05
16 juli 2019

GOLD RUSH

Hard Bargain

Aflevering 5 - Hard Bargain: In het nieuwe seizoen is alles anders; nieuwe goudzoekers, nieuwe machines en nieuwe manieren om goud te delven. Levert het nemen van meer risico's echter ook meer geld op?

14:05
15 juli 2019

GOLD RUSH

Viking Ship

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Viking Ship: In het nieuwe seizoen is alles anders; nieuwe goudzoekers, nieuwe machines en nieuwe manieren om goud te delven. Levert het nemen van meer risico's echter ook meer geld op?

Kortingscodespot