-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:30
8 juli

GEORDIE SHORE

Amusement

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Tensions Keep Rising!

Chloe confronteert de meiden, omdat ze niet steunen dat ze weer met Sam is. Sam geeft Chloe een leuke verrassing, maar z'n gedrag op een mannenavond leidt ertoe dat ze weer uit elkaar gaan. Abbie vertelt James dat ze Chloe met een man zag op Ibiza.

21:30
8 juli

GEORDIE SHORE

Amusement

Seizoen 20 - Aflevering 4 - Party in Portugal!

Sam neemt een belangrijke beslissing wanneer de groep hoort dat ze naar Portugal gaan. Desondanks heeft de familie de tijd van hun leven in de Algarve. Maar de spanning tussen Bethan, Beau en Abbie dreigt hoog op te lopen en de pret te bederven.

20:30
15 juli

GEORDIE SHORE

Amusement

Seizoen 20 - Aflevering 5 - Agg on the Algarve!

Bethan en Abbies ruzie beïnvloedt het huis en het loopt uit de hand wanneer Nat Bethan en Beau's relatie ongezond noemt. Maar, zoals ware Geordies, laat de familie het achter zich, stort ze zich op de sangria en gaat ze los op de strip!

UITZENDING GEMIST

2:07
9 juni 2020

GEORDIE SHORE

Amusement

Seizoen 20 - Aflevering 7 - Geordies Do the Great Outdoors!

Chloe gaat op bezoek bij Sam en ze boeken progressie in hun relatie. De rest verkleedt zich als het andere geslacht voor het uitgaan. De groep gaat kamperen, wordt aangevallen door muggen en James vertelt Sam over Chloe's kus op Ibiza.

21:30
20 mei 2020

GEORDIE SHORE

Amusement

Seizoen 21 - Aflevering 2 - Family Friction!

De groep geniet van de kennismaking met de nieuwelingen. Het werk wordt even anders als Anna de crew op pad stuurt om namens een feestbeest excuses te maken. De vlam slaat in de pan als Chloe tegen de zin van Nathan aanpapt met nieuweling Ant.