-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

16:10
15 januari 2020
Dwight van van de Vijver

GEBOEID - TERUG NAAR DE PLANTAGE

Realityreeks

Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Dwight van van de Vijver op zoek gaat naar zijn voorouders en familiegeschiedenis in Suriname.

Confrontatie met het slavernijverleden.

De vier expeditiegenoten zetten hun zoektocht naar hun Surinaamse roots voort. Vandaag ontmoet Dwight een familielid van wie hij het bestaan niet wist en wordt hij ontvangen als de verloren zoon. Ella krijgt een bijzondere mededeling over haar voorouders, een mededeling die nogal impact heeft op het verdere verloop van de expeditie.

16:05
8 januari 2020
Dwight van de Vijver

GEBOEID - TERUG NAAR DE PLANTAGE

Realityreeks

Aflevering 2 - Reportagereeks waarin Dwight van van de Vijver op zoek gaat naar zijn voorouders en familiegeschiedenis in Suriname.

Terug naar de plantage.

Politieagent Dwight van van de Vijver zet zijn zoektocht naar zijn familiegeschiedenis voort. Samen met drie lotgenoten reist hij af naar Suriname om daar op zoek te gaan naar zijn voorouders.