-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:15
16 juli
Dwight van van de Vijver

GEBOEID - TERUG NAAR DE PLANTAGE

Informatief

Seizoen 2019 - Aflevering 1 van 4 - EO

Presentator Dwight van van de Vijver gaat op zoek naar het verleden van zijn voorouders in Suriname. Geholpen door de Surinaamse slavenregisters, die sinds kort toegankelijk zijn, ontdekt Dwight steeds meer over zijn familie. De zoektocht brengt hem uiteindelijk op de plantage waar zijn voorouders als slaaf hebben geleefd.

UITZENDING GEMIST

16:10
22 januari 2020
Dwight van van de Vijver

GEBOEID - TERUG NAAR DE PLANTAGE

Realityreeks

Aflevering 4 - Reportagereeks waarin Dwight van van de Vijver op zoek gaat naar zijn voorouders en familiegeschiedenis in Suriname.

Op bezoek bij de Marons.

De vier expeditieleden reizen diep de binnenlanden van Suriname in, op zoek naar hun familiegeschiedenis. Ze bezoeken de Marrons, afstammelingen van Afrikanen die onder dwang naar Suriname zijn gebracht, zichzelf bevrijdden en zich vestigden in het Surinaamse oerwoud. Dwight van van de Vijver is behoorlijk van slag als hij een schokkende mededeling over zijn stamvader te horen krijgt.

16:10
15 januari 2020
Dwight van van de Vijver

GEBOEID - TERUG NAAR DE PLANTAGE

Realityreeks

Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Dwight van van de Vijver op zoek gaat naar zijn voorouders en familiegeschiedenis in Suriname.

Confrontatie met het slavernijverleden.

De vier expeditiegenoten zetten hun zoektocht naar hun Surinaamse roots voort. Vandaag ontmoet Dwight een familielid van wie hij het bestaan niet wist en wordt hij ontvangen als de verloren zoon. Ella krijgt een bijzondere mededeling over haar voorouders, een mededeling die nogal impact heeft op het verdere verloop van de expeditie.