-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:45
12 juli

GAME SHAKERS

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Game Koppelaars

De Game Shakers kijken naar een iCarlymarathon. Kenzie en Babe zijn het niet eens over Freddies liefde voor Sam en Carly en besluiten de acteur die Freddie speelt, Nathan Kress, op te zoeken in zijn hotel voor 't antwoord.

11:07
12 juli

GAME SHAKERS

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Air TnP

De Game Shakers werken aan een nieuwe game 'Unicorn on the Cob'. Een game met een eenhoorn en een maiskolf. Tegelijkertijd besluiten ze hun toilet openbaar te maken op Air TnP. Met alle gevolgen van dien.

16:19
12 juli

GAME SHAKERS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Flavor City

Double G heeft kaartjes voor een heel bijzondere voorstelling van Flavor City, maar als ze eenmaal in het theater zijn komen ze er achter dat ze op rij 2 zitten. Daar is Double G totaal niet blij mee.

UITZENDING GEMIST

20:39
23 mei 2020

GAME SHAKERS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Hete bananen

Triple G heeft een jongetje uitgedaagd om tegen hem te gamen in een wedstrijd. Double G eet hete bananen om van zijn beenkramp af te komen.

20:43
16 mei 2020

GAME SHAKERS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Ontsnapping uit Utah!

Double G is zo kwaad op Trip dat hij zijn zoon naar Captive Meadows stuurt in Utah! Een plek voor moeilijke jongens. Babe gaat verkleed als jongen naar Captive Meadows om Trip te bevrijden.