eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:35
17 juli

FRIENDS

Seizoen 4 - Aflevering 12 - The One With The Embryos: Er worden embryo’s geplaatst bij Phoebe. Een onbenullige uitdaging escaleert tot een wedstrijd tussen de jongens en de meiden. Het resultaat van de weddenschap is dat ze van appartement wisselen.

13:00
17 juli

FRIENDS

Seizoen 4 - Aflevering 13 - The One With Rachel's Crush: Chandler heeft moeite met Kathy's toneelrol waarin ze zogenaamd seks moet hebben met een knappe man. Rachel is personal shopper en voelt zich aangetrokken tot een klant. Monica vindt Joey's nieuwe, grotere appartement ideaal voor etentjes.

18:00
17 juli

FRIENDS

Seizoen 4 - Aflevering 14 - The One With Joey's Dirty Day: Joey heeft geen tijd om de douchen als hij na een driedaagse vistrip meteen naar de set van Charlton Hestons nieuwe film moet. Rachel koppelt Ross aan de dochter van haar baas en de meiden willen Chandler met een stripclubbezoek over zijn breuk helpen.

UITZENDING GEMIST

22:30
13 juli 2018

FRIENDS

Seizoen 4 - Aflevering 8 - The One With Chandler In A Box: Met Thanksgiving bedenkt Joey een straf voor Chandler omdat hij met Kathy heeft gezoend. Monica komt voor een verrassing te staan als ze bij de oogarts komt. Hij blijkt de aantrekkelijke zoon van haar ex-vriendje te zijn.

22:00
13 juli 2018

FRIENDS

Seizoen 4 - Aflevering 7 - The One Where Chandler Crosses The Line: Chandler voelt zich vreselijk schuldig nadat hij met Joey's vriendin heeft gezoend. Ross' muzikale talenten zijn niet zo bijzonder als hij en Phoebe wel denken.

Kortingscodespot