-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:08
28 januari

FRIENDS

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 9 - The One With Ross's Sandwich

Ross wordt boos als iemand op zijn werk zijn broodje uit de koelkast pakt en opeet. Joey werkt zich vreselijk in de nesten bij een poging om de relatie tussen Chandler en Monica geheim te houden.

10:36
28 januari

FRIENDS

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The One With The Inappropriate Sister

Phoebe zamelt tijdens de feestdagen geld in voor het Leger des Heils. Ross verveelt zich en veroorzaakt een hoop gedoe in het leven van Joey en Chandler. Rachel is geschokt door de ongepaste verhouding die zijn date heeft met zijn zus.

16:18
28 januari

FRIENDS

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 11 - The One With All The Resolutions

De vrienden hebben allemaal goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar vooral Rachel zal moeite hebben om zich aan haar voornemen te houden om niet meer te roddelen als ze achter de relatie tussen Chandler en Monica komt.

UITZENDING GEMIST

15:50
24 januari 2021

FRIENDS

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 6 - The One With The Yeti

Phoebe komt tot de ontdekking dat ze graag nerts draagt. Ross vertelt Emily dat hij de banden met Rachel weigert te verbreken. Emily wil scheiden. Monica en Rachel zijn bang voor een langharige buurman, tot ze ontdekken hoe knap hij is als hij geknipt is.

15:20
24 januari 2021

FRIENDS

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 5 - The One With The Kips

Chandler en Monica plannen een trip naar Atlantic City om samen te kunnen zijn. Als Joey ontdekt dat ze een relatie hebben, laten ze hem zweren dat hij zijn mond houdt. Ross moet tegen Rachel zeggen dat ze geen vrienden meer kunnen zijn vanwege Emily