×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:15
20 december
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Natuurdocumentairereeks.

Moerasbewoners.

Freek Vonk vindt in het moerasgebied van Darwin groene wevermieren en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

16:25
21 december

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Natuurdocumentairereeks.

Belize - Teken check.

In Belize barst het van de leguanen in allerlei soorten van maten. Op zijn zoektocht door de jungle vangt Freek een zwarte leguaan die wel wat weg heeft van een draakje. Deze leguaan blijkt niet eenzaam te zijn, hij heeft een heel harem van vrouwtjes om zich heen verzameld. En dat niet alleen, ook heeft hij een vervelende verstekeling: een teek. Gelukkig kan Freek de leguaan bevrijden van deze parasieten.

10:05
22 december
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Natuurdocumentairereeks.

Oog in oog met de anaconda.

Om heel diep in de rimboe van Suriname te kunnen komen, laat Freek Vonk zich door een helikopter in de rivier droppen. In het oerwoud slaat hij z'n tent op. En zo lukt het hem om oog in oog te staan met de grootste slangensoort ter wereld: de groene anaconda. Deze machtige slang is één bonk spieren, geen prooi is hem te groot.

UITZENDING GEMIST

10:05
15 december 2018
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Natuurdocumentairereeks.

Koning van de hagedissen.

De reuzenvaraan met zijn krachtige poten is de grootste varaan van Australië. In de woestijn gaat Freek Vonk ook op zoek naar twee gekko's: de doornstaartgekko en de knopstaartgekko.

16:20
14 december 2018
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Natuurdocumentairereeks.

Vreemde snuiters onder water.

Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek Vonk laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

Kortingscodespot