-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:05
9 augustus
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Jeugd, Natuur

Seizoen 05 - Aflevering 17 van 20 - Wintersporters - VPRO

Freek komt in het koude Noorwegen rendieren tegen. Door hun brede hoeven zakken ze niet weg in de sneeuw. Ook treft hij de Euraziatische lynx, een extreem schuw dier en mede daardoor een van de beste jagers van de wereld.

15:15
9 augustus
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Jeugd, Natuur

Seizoen 05 - Aflevering 18 van 20 - Vreemde snuiters - VPRO

In de Surinaamse jungle ziet Freek een kolenbranderschildpad de weg oversteken. Wat een traag beest. Zo'n zwaar schild meetorsen valt ook niet mee. Wat later ziet Freek met zijn getrainde ogen een heel bijzonder dier: niet te onderscheiden van dorre bladeren ligt er een pipa, ook wel de Surinaamse pad genoemd. Een platte kikker met een bizar uiterlijk.

16:50
15 augustus
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Jeugd, Natuur

Seizoen 05 - Aflevering 20 van 20 - Spoorzoeken - VPRO

Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

UITZENDING GEMIST

15:10
26 juli 2020
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Jeugd, Natuur

Seizoen 05 - Aflevering 16 van 20 - Wolven special - VPRO

In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

15:00
25 juli 2020
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Jeugd, Natuur

Seizoen 05 - Aflevering 12 van 20 - Hoog op de berg - VPRO

Hoog op de Gorongosa berg gaat Freek op zoek naar nachtdieren. Hij vindt in het donker de klauwkikker, een kikker die niet kan springen. In de vroege ochtend ziet hij een Gorongosa rotsgekko. Heel speciaal, want tot 2017 wist niemand dat dit dier bestond.