×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:05
25 mei
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Natuurdocumentairereeks.

Walvishaai special.

De walvishaai is de allergrootste vis van de wereld. Freek Vonk is aan de westkust van Australië. Hij bekijkt walvishaaien vanuit de lucht en vanaf het water. Vervolgens komt een van z'n dromen uit en zwemt hij een stuk onder water met dit statige dier mee.

15:15
26 mei
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks.

Duivels van de woestijn.

Freek Vonk is in de outback van Australië en ziet een hagedis die een en al schubben en stekels is: de bergduivel. Nóg duivelser is de giga giftige mulga slang, Freek zorgt ervoor dat die niet boos wordt.

17:05
26 mei
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Natuurdocumentairereeks.

Koning van de hagedissen.

De reuzenvaraan met zijn krachtige poten is de grootste varaan van Australië. In de woestijn gaat Freek Vonk ook op zoek naar twee gekko's: de doornstaartgekko en de knopstaartgekko.

UITZENDING GEMIST

17:00
19 mei 2019
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Natuurdocumentairereeks (2017) met Freek Vonk.

Het plantenparadijs.

Freek Vonk is al in veel jungles ter wereld geweest, maar in Sri Lanka treft hij wel iets heel bijzonders aan. De jungle is een plantenparadijs met soorten waar we in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Wat dacht je van de bekerplant? Deze mooi plant lijkt heel onschuldig, maar schijn bedriegt, het is een vleesetende plant. Tussen al dat groen zoekt Freek ook naar kleine reptielen, en met succes. Hij vangt een bloedzuigerhagedis.

16:50
19 mei 2019
Freek Vonk

FREEKS WILDE WERELD

Natuurdocumentaire

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Natuurdocumentairereeks (2017) met Freek Vonk.

Het groene hart van Afrika.

Rwanda wordt ook wel het groene hart van Afrika genoemd. Wanneer Freek Vonk door dit kleine landje reist, wordt hem al snel duidelijk waarom. Werkelijk overal is het groen, groener, groenst. Tijdens een zware zoektocht diep in de jungle treft Freek een bijzondere familie franjeapen aan. Deze zwart-witte aapjes leven hoog in de boomtoppen. Franjeapen hebben alleen iets geks: ze hebben slechts vier vingers per hand en Freek zoekt uit hoe dat zit.

Kortingscodespot