×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

19:55
29 maart 2019

FOOD CIA

Documentaire

Seizoen 6 - Aflevering 35 - Britse reportagereeks (2015) met Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt.

Crumpets, babyvoeding en mascarpone.

Kate laat Matt Engelse crumpets bakken en ontdekt hoe daar van die karakteristieke gaatjes in komen. Jimmy onderzoekt hoe het kan dat babyvoeding zo lang houdbaar is en komt oog in oog te staan met een machine die voedsel niet conserveert door verhitting maar door hoge druk. Matt trekt de Alpen in om uit te zoeken waarom mascarpone zoveel duurder is dan andere roomkaas.

19:55
28 maart 2019

FOOD CIA

Documentaire

Seizoen 6 - Aflevering 34 - Britse reportagereeks (2015) met Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt.

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's.

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Kate vraagt zich af waarom de prijs van olijfolie zo gestegen is en hoort dat de olijfbomen in Zuid-Italië door een ziekte worden bedreigd. Matt komt te weten waarom er in vliegtuigen zo vaak bloody mary's worden besteld. En hij merkt dat een vliegtuigmaaltijd heel anders smaakt als je vaste grond onder de voeten hebt.

Kortingscodespot