-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

16:05
21 mei 2020
Floortje Dessing

FLOORTJE TERUG NAAR HET EINDE VAN DE WERELD

Informatief

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Engeland - BNNVARA

Floortje zoekt in Engeland twee oude bekenden op. Het eerste verhaal gaat over de Britse Rose. Dit keer treft Floortje haar niet op het tropische eilandje Palmerston maar in één van de meest grauwe en arme steden van Engeland; Bradford. Hoe is Rose hier verzeild geraakt? En kan ze wennen aan de regen en de kou? In deze aflevering bezoekt Floortje ook Mari, die met haar sjamaan in de jungle van Ecuador woonde, maar inmiddels is te vinden in Londen. Mari pendelt tegenwoordig tussen Londen en Ecuador. Hoe ziet haar leven er nu uit?

21:35
7 mei 2020
Floortje Dessing

FLOORTJE TERUG NAAR HET EINDE VAN DE WERELD

Informatief

Vanavond is de laatste aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld, die eigenlijk een aantal weken geleden uitgezonden had moeten worden. Vanwege het coronavirus werd een paar weken Floortje blijft hier gemaakt. Nu alsnog het verhaal van Floortje Dessing in Engeland.

Grauw en arm
Daar zoekt ze twee oude bekenden op. Het eerste verhaal gaat over de Britse Rose. Dit keer treft Floortje haar niet op het tropische eilandje Palmerston maar in één van de meest grauwe en arme steden van Engeland; Bradford. Hoe is Rose hier verzeild geraakt? En kan ze wennen aan de regen en de kou?

Jungle
Floortje bezoekt ook Mari, die met haar sjamaan in de jungle van Ecuador woonde, maar inmiddels is te vinden in Londen. Mari pendelt tegenwoordig tussen Londen en Ecuador. Hoe ziet haar leven er nu uit?