×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:35
9 november 2018
Pieter van Rijn
Mark van Eeuwen,
Maartje van de Wetering,
Huub Stapel,
Cees Geel,
Ortál Vriend

FLIKKEN ROTTERDAM

Misdaadserie

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke.

Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van de aardbodem verdwenen. Het team besluit Maaike te gebruiken om Nekke aan te houden. Als dat mislukt, lijkt alles verloren.

20:35
2 november 2018
Pieter van Rijn
Mark van Eeuwen,
Maartje van de Wetering,
Huub Stapel,
Cees Geel,
Ortál Vriend

FLIKKEN ROTTERDAM

Misdaadserie

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam.

Bij nader inzien.

Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend komt voor de rechtbank. Maar de oude verklaringen van de jonge moeder en haar ex lijken niet te kloppen. Aan Esther en Noucha om voor de afloop van de rechtszaak alsnog te achterhalen wat er echt gebeurd is. Terwijl Stan en Dries geen stap dichter bij Egbert zijn gekomen, krijgt Hein 's avonds bezoek van Frits Nekke.

Kortingscodespot