×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:35
26 april
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Martijn Nieuwerf

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Misdaadserie.

Stenen.

Bij de ingang van het voormalige NAVO-centrum wordt het lijk van een oude man gevonden. Het lijkt om een eenvoudige roofmoord te gaan, maar de zaak neemt een andere wending wanneer blijkt dat de man in de jaren zeventig veroordeeld werd voor een diamantroof in België. Net voor zijn dood had de man bovendien contact gezocht met zijn toenmalige medeverdachten. In afwachting van de uitspraak tegen Fleur doet Wolfs onderzoek naar eerdere zaken waarbij de familie Hamza betrokken was. Hij praat met de ex-commando, die de vader van Coscun vermoord heeft, maar die zaait meer twijfel.

20:35
3 mei
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Martijn Nieuwerf

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Misdaadserie.

Ciao.

Wolfs zit achter ex-commando Gabriel aan. Na een wilde achtervolging door huizen en over daken loopt het uiteindelijk verkeerd af. Wanneer Wolfs weer bij bewustzijn komt, krijgt hij langzaam in de gaten wat er precies aan de hand is. De medeplichtige is namelijk een Italiaan die wel heel veel weet van het onderzoek. Eva en Mechels maken geen haast met het onderzoek naar de verdwijning van Wolfs. Ze denken dat Wolfs zijn teleurstelling over de veroordeling van Fleur niet aan kan en tijd voor zichzelf nodig heeft. Uiteindelijk gaat Eva toch op onderzoek uit. Esmee en Romeo onderzoeken een aangifte van huiselijk geweld.

UITZENDING GEMIST

20:35
12 april 2019
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Martijn Nieuwerf

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Misdaadserie.

Privé.

Een man bezoekt een seksclub en doet daarna aangifte bij Wolfs en Eva omdat er volgens hem meisjes tegen hun wil aan het werk zijn in de club. Het duo gaat kijken en treffen daar de man voor de deur aan. Hij blijkt een privédetective, maar weigert te zeggen wat hij daar doet. Wanneer Wolfs en Eva in de club inderdaad slachtoffers van vrouwenhandel aantreffen, wordt de rol van de privédetective telkens schimmiger. De vraag is wat hij van de meisjes wil en onduidelijk is ook wie er slachtoffer is en wie dader. Romeo en Esmee zitten achter een scooterdief aan. Telkens als ze hem in het vizier hebben, ontsnapt hij. Ze komen in een achtervolging terecht waarbij de jonge scooterdief hard onderuit gaat. De zaak lijkt opgelost, maar de jongen klaagt Esmee en Romeo aan. Wolfs komt in conflict met de advocate van Fleur.

20:35
5 april 2019
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Martijn Nieuwerf

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Misdaadserie (2014).

Djellaba.

Na een moskeebezoek wordt een oudere man, gekleed in djellaba, op straat neergeschoten. Bij zijn lichaam staan een paar onduidelijke cijfers. Het is niet de eerste keer dat een moslim schijnbaar willekeurig wordt neergeschoten. Wanneer Wolfs en Eva onderzoek doen op de plaats delict komen ze te weten dat het slachtoffer de vader is van Coscun Hamza, die aan het hoofd staat van de Hamzaclan, een familie die drugs verhandelt en aanvoert. Wolfs en Eva moeten alles op alles zetten om de dader als eerste te vinden.

Kortingscodespot