lAxgztbYDbs

Film: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:50
26 augustus 2018
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Sergio Romero IJssel,
Oda Spelbos,
Ria Eimers

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Nederlandse misdaadserie.

Safe?.

Ondanks dat iedereen in opperste staat van paraatheid verkeert, gezien de bedreigingen aan het adres van Jens Bols, kan men een volgende aanslag op hem niet voorkomen. Wanneer Bols 's ochtends zijn huis verlaat, wordt zijn auto opgeblazen. Wonder boven wonder overleeft hij de aanslag. Eva en Wolfs krijgen de opdracht hem te beschermen. Wolfs is er echter met zijn hoofd helemaal niet bij door de situatie van zijn dochter. Wanneer Wolfs de opdracht krijgt om een vervalser na te gaan, ziet hij zijn kans schoon. Mechels geeft Eva ondertussen de opdracht om met Bols naar een safehouse in Amsterdam te vertrekken.

20:45
19 augustus 2018
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Sergio Romero IJssel,
Oda Spelbos,
Ria Eimers

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Nederlandse misdaadserie.

Klem.

Er duiken vervuilde pillen op in het uitgaanscircuit in Maastricht. Voor één meisje loopt het fataal af. Na het bestuderen van bewakingsbeelden wordt de dealer snel gepakt, maar hij weigert iets te zeggen. Omdat er te weinig bewijs is, moet Bols hem laten gaan, waarna Wolfs en Eva de jongen in de gaten houden. Dat brengt ze al snel naar de plek waar de pillen geproduceerd worden.

Kortingscodespot