pOk0fsMGyck

Film: Boogie Nights

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:55
29 juli
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Sergio Romero IJssel,
Oda Spelbos,
Ria Eimers

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Nederlandse misdaadserie.

Plan B.

Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontziende criminelen, die het voorzien hebben op een juwelier. Ze gijzelen het zieke dochtertje van een medewerkster die ze binnenlaat en toegang geeft tot de kluis. De mannen gaan ervandoor met een grote hoeveelheid dure sieraden. Maar door alert optreden van Wolfs en Eva weten ze één van de daders te pakken voordat hij via de luchthaven kan ontsnappen. Ze verhoren de man, Serge, maar die geeft geen krimp en lacht ze zelfs uit. De volgende dag blijkt waarom. Zijn mededaders hebben het zieke meisje 's nachts weer ontvoerd en dreigen haar te doden als Serge niet nog dezelfde dag vrijkomt. Terwijl iedereen jacht maakt op de verblijfplaats van het meisje kunnen Wolfs en Eva niet anders dan Serge laten lopen. Samen met Mechels en Bols verzinnen ze een gewaagd plan om het meisje te vinden en Serge weer op te pakken.

20:40
5 augustus
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Sergio Romero IJssel,
Oda Spelbos,
Ria Eimers

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Nederlandse misdaadserie.

Het stuk.

Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool Maastricht repeteert voor een toneelstuk. De gemoederen en emoties lopen zo hoog op dat een paar acteurs huilend en ruzieënd naar buiten rennen.

UITZENDING GEMIST

21:05
15 juli 2018
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Sergio Romero IJssel,
Oda Spelbos,
Ria Eimers

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Nederlandse misdaadserie.

Het dispuut.

Wolfs en Eva krijgen te maken met een zeer bijzondere zaak. In een prachtig groot huis, waar oud-studenten uit Delft na hun pensioen weer zijn gaan samenwonen, wordt een van de bewoners doodgeschoten in zijn kamer. Het merkwaardige is dat alle andere bewoners samen aan tafel zaten en het niet gedaan kunnen hebben. Er is weliswaar een spoor dat vanuit het raam naar de muur van de tuin leidt, maar de tuinman heeft niemand in of uit het raam zien klimmen. Wie is de dader, en vooral: hoe is de moord kunnen gebeuren? Romeo en Marion zoeken een vermiste Belgische jongen. En er is natuurlijk een mijlpaal te vieren.

20:40
8 juli 2018
Victor Reinier,
Angela Schijf,
Sergio Romero IJssel,
Oda Spelbos,
Ria Eimers

FLIKKEN MAASTRICHT

Misdaadserie

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Nederlandse misdaadserie.

Stappen.

Wolfs krijgt bezoek van een oude studievriend die hem vertelt dat hij ongeneeslijk ziek is en binnenkort uit het leven stapt. Hij vraagt Wolfs zijn vrouw in te lichten als hij er niet meer is. Wolfs probeert zijn vriend op andere gedachten te brengen, maar tevergeefs. De volgende dag wordt de auto van zijn vriend onbeheerd aangetroffen bij de Maas. Wolfs vreest voor zelfmoord en vangt de vrouw van zijn vriend op. Maar wat deed de auto in de buurt van het lijk van een bekende crimineel dat diezelfde ochtend werd aangetroffen? Toeval, of is er meer aan de hand? Romeo en Marion storten zich ondertussen op een reeks diefstallen in een verpleegtehuis.

Kortingscodespot