-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:20
3 juli 2019
Tomas De Soete,
Jan Jaap van der Wal,
Bent Van Looy,
Siska Schoeters,
Peter Smolders

FISKEPARK

Komische misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Satirische misdaadserie.

Na een bijzonder emotionele rollercoaster in de verhoorkamer, wil Lieve bekentenissen afleggen, op één voorwaarde: de politie moet ook Jan Jaap van der Wal oppakken, want hij is degene die de beelden online verspreidde. Jan Jaap wordt verhoord en ontkent alles. Net dan verschijnen er nieuwe beelden online die Lieve opnieuw framen als de moordenares van Bent. Mompaerts moet Jan Jaap, ondanks de harde bewijzen, laten gaan. Het doek lijkt te vallen over de Vijvermoord, en over deze true crime-reeks. Maar dan doet Tomas een schokkende ontdekking...

21:20
26 juni 2019
Tomas De Soete,
Jan Jaap van der Wal,
Bent Van Looy,
Siska Schoeters,
Peter Smolders

FISKEPARK

Komische misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Satirische misdaadserie.

Een jaar na de moord komt er opnieuw een noodoproep binnen vanuit Polderput: Tomas' buurvrouw Lieve Uytebroeck zit - net zoals Bent Van Looy een jaar eerder - vast in het omgekeerde aquarium van Tomas. Ternauwernood kan Tomas zijn buurvrouw redden van de verdrinkingsdood. Voor ze het bewustzijn verliest, flapt Lieve eruit dat de politie de verkeerde heeft.