×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:30
22 april
Dave Symmons

FIRST DATES HOTEL

Datingprogramma

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse datingshow (2017).

First Dates Hotel - 4.

Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, twijfelt ze aan zichzelf. De 39-jarige gebarentolk Peter leerde als kind van dove ouders pas spreken toen hij zeven was. Geconfronteerd met zijn droomvrouw gaat de taal van de liefde hem niet makkelijk af. De gepensioneerde restaurateur Stephen zoekt een vrouw om samen van een wijntje te genieten.

19:30
23 april
Dave Symmons

FIRST DATES HOTEL

Datingprogramma

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Britse datingshow (2017).

First Dates Hotel - 5.

De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins William gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcomedian Louise wil vooral haar mond een keer houden. Eddie, de 21-jarige elektricien, is terug voor een nieuwe date met kinderverzorgster Sophie.

19:25
24 april
Dave Symmons

FIRST DATES HOTEL

Datingprogramma

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse datingshow (2017).

First Dates Hotel - 6.

Jordan overleefde een hersentumor. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-jarige schoenenverzamelaar Mel ontmoet Paul.

UITZENDING GEMIST

19:30
17 april 2019
Dave Symmons

FIRST DATES HOTEL

Datingprogramma

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse datingshow (2017).

First Dates Hotel - 1.

Model Kelly checkt als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er vanaf. Maar een telefoongesprek van vader dreigt de ontluikende romance op de proef te stellen. De 57-jarige stratenveger Bruce heeft ook ingecheckt. Hij is nu zeven jaar weduwnaar en is op zoek naar een nieuwe liefde. Onder het toeziend oog van de Franse huissommelier Xavier, probeert Bruce indruk te maken op Alison met zijn kennis van Franse wijn.

19:30
16 april 2019

FIRST DATES HOTEL

Datingprogramma

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Britse datingshow (2018).

Mark is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Georgie is op zoek naar een 'sexy nerd'.

Kortingscodespot