×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:35
20 augustus

FIRST DATES

Datingprogramma

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant.

Montana is 27 jaar, dierenverpleegster en nog steeds op zoek naar de juiste man. Ze gaat op date met Joe, 28 jaar en afkomstig uit Londen. Vliegen de vonken heen en weer tussen de twee? De 55 jaar oude Anthony is van adel en op zoek naar een echte dame. Misschien is dat wel de 40-jarige projectmanager Sylvia. De date tussen de 19-jarige Lewis en de modebewuste Jade lijkt goed van start te gaan, maar dan loopt het fout. Holly is 23 en op zoek naar haar droomprins. Dat zou weleens de gigantische Ricky, 29 jaar oud, kunnen zijn.

21:35
21 augustus

FIRST DATES

Datingprogramma

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant.

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

21:35
22 augustus

FIRST DATES

Datingprogramma

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant.

De 39-jarige Daniel is op zoek naar de vrouw van zijn dromen, maar zal hij zijn zenuwen de baas kunnen blijven tijdens zijn date met de 29 jaar oude lingerieontwerpster Lauren? Zoe is 21 en op zoek naar een verstandige vrouw die graag leest. Daar lijkt de 22 jaar oude Grace helemaal aan te beantwoorden. Leah is HR-adviseur, 34 jaar en het lijkt haar helemaal voor de wind te gaan tijdens haar date met de 37-jarige Andy. Nikki is 31 en 1,90 meter groot, wat haar best veel parten speelt in haar zoektocht naar de juiste man. Maar rugbyspeler Ross is 1,95 meter lang en misschien wel de man naar wie ze op zoek is.

UITZENDING GEMIST

21:35
15 augustus 2019

FIRST DATES

Datingprogramma

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant.

Lettie is amper 23 jaar, bijzonder politiek geëngageerd, maar van de liefde heeft ze geen kaas gegeten. Fred is 26 en mag zijn kans wagen voor een geslaagde avond vol liefde en politiek. Doreen mag dan we in de 80 zijn, ze geeft de liefde niet op. De 86 jaar oude James is schrijver en wil ook best nog wel een hoofdstuk in de liefde schrijven. Wordt Doreen het hoofdpersonage van zijn romantische verhaal? De 24-jarige Pearse is handig met geld. Maar is hij ook handig met de 27 jaar oude Liberty? Kinesiste Abby is 41 en wil maar al te graag haar handen rond een man slaan. Maar of die niet te hard beven wanneer de 47-jarige Adam op het toneel verschijnt, is nog maar de vraag.

21:30
14 augustus 2019

FIRST DATES

Datingprogramma

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant.

Nahida is 23 jaar en komt uit Liverpool. Ze heeft een passie voor eten en is op zoek naar een man om die passie mee te delen. Is de 1,90 meter lange Thomas haar culinaire levensgezel? De 46-jarige Dale heeft jaren op een cruiseschip gewerkt, maar in de liefde heeft hij de boot gemist. Aan Cupido de taak om hem samen met massagetherapeut Chris op de love boat te krijgen. De 40 jaar oude Mark mag aan tafel met Gilly, 38 jaar. Zij is hopeloos op zoek naar iemand die haar kan liefhebben om haar innerlijk. Wanneer blijkt dat de twee elkaar al eerder ontmoet hebben, begint de pret.

Kortingscodespot