UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:55
19 mei 2017
1998
Thomas Vinterberg
Ulrich Thomsen,
Henning Moritzen,
Thomas Bo Larsen,
Tomas Larsen,
Paprika Steen

FESTEN

Melodrama

In een landhuis komen familie en vrienden samen om de zestigste verjaardag te vieren van de welgestelde heer Helge Klingenfelt. Deze heeft twee zonen en een dochter. De oudste zoon was deel van een tweeling, maar zijn zus heeft een paar maanden geleden zelfmoord gepleegd. De jongste zoon is een ongecontroleerde rechtse bal, die niet was uitgenodigd omdat hij afwezig was op de begrafenis van zijn zus. Hij komt toch opdagen. De nog levende dochter heeft een zwarte vriend en die krijgt racistische opmerkingen van junior te verduren. Er broeit van alles en ook het personeel laat zich niet onbetuigd. Pogingen om het toch allemaal gezellig te houden hebben weinig effect, de keurige familievrede spat uit elkaar en de dames en heren staan elkaar letterlijk naar het leven.

23:20
19 augustus 2016
1998
Thomas Vinterberg
Ulrich Thomsen,
Henning Moritzen,
Thomas Bo Larsen,
Tomas Larsen,
Paprika Steen

FESTEN

Melodrama

In een landhuis komen familie en vrienden samen om de zestigste verjaardag te vieren van de welgestelde heer Helge Klingenfelt. Deze heeft twee zonen en een dochter.

De oudste zoon was deel van een tweeling, maar zijn zus heeft een paar maanden geleden zelfmoord gepleegd. De jongste zoon is een ongecontroleerde rechtse bal, die niet was uitgenodigd omdat hij afwezig was op de begrafenis van zijn zus.

Hij komt toch opdagen. De nog levende dochter heeft een zwarte vriend en die krijgt racistische opmerkingen van junior te verduren.

Er broeit van alles en ook het personeel laat zich niet onbetuigd. Pogingen om het toch allemaal gezellig te houden hebben weinig effect, de keurige familievrede spat uit elkaar en de dames en heren staan elkaar letterlijk naar het leven.

Kortingscodespot