NSR7xRGBnOE

Film: Kill Bill: Vol. 2

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:45
22 september
Marijn Devalck,
Carry Goossens,
Danni Heylen,
Walter Michiels,
An Swartenbroekx

F.C. DE KAMPIOENEN

Komische serie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Komische serie.

Vogelvrij.

Doortje maakt ruzie met Pico omdat hij teveel tijd steekt in het voetbal, zodat de tv-herstellingen blijven wachten en zij dan de ontevreden klanten moet opvangen. Xavier krijgt het aan de stok met Carmen, want hij is alweer gezakt voor zijn bevorderingsexamen bij het leger. Pico en Xavier gaan samen doorzakken in café De Kampioen. Van daaruit zien ze dat DDT een groot reclamebord voor zijn garage langs het veld plaatst.

20:45
29 september
Marijn Devalck,
Carry Goossens,
Danni Heylen,
Walter Michiels,
An Swartenbroekx

F.C. DE KAMPIOENEN

Komische serie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Komische serie.

Het record.

Oscar betrapt Boma wanneer die avances maakt tegenover zijn vrouw. Oscar maakt zich kwaad en roept uit dat hij sponsor Boma en zijn geld niet nodig heeft. Om dit te bewijzen, laat hij Pico een plaatselijk record verbeteren. Boma gooit het met DDT op een akkoord om daar een stokje voor te steken. Ook de reportage van Marc van Radio Hallo loopt in het honderd.

UITZENDING GEMIST

20:45
15 september 2018
Carry Goossens,
Danni Heylen,
Walter Michiels,
An Swartenbroekx,
Ann Tuts

F.C. DE KAMPIOENEN

Komische serie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Komische serie.

Koopjes.

Pascale heeft zonder medeweten van haar man Oscar een antieke kast gekocht. Oscar heeft met hetzelfde geld en zonder dat Pascale het weet een videocamera gekocht. Oscar verkoopt zonder te beseffen wat hij doet de antieke kast aan DDT voor een spotprijs. Xavier heeft van het leger een jeep meegebracht om de doelen recht te trekken. Wanneer de verwikkelingen rond de kast aan het licht komen, staat de legerjeep in de garage van DDT en dat levert hem problemen op met de militaire politie.

20:45
8 september 2018
Carry Goossens,
Danni Heylen,
Walter Michiels,
An Swartenbroekx,
Ann Tuts

F.C. DE KAMPIOENEN

Komische serie

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Komische serie.

De nieuwe truitjes.

DDT heeft zijn garage naast het terrein van F.C. De Kampioenen en dat bezorgt hem meer dan eens last. Nadat er alweer een ruit bij hem gesneuveld is, besluit hij wraak te nemen. Hij doet de stem van speler Pico na en belt naar de tegenstander om te zeggen dat de Kampioenen forfait geven wegens de toestand van het veld. Sponsor Boma heeft net de plaatselijke pers uitgenodigd, want hij zal de ploeg in nieuwe truitjes laten aantreden. Wanneer duidelijk wordt dat er niet gespeeld zal worden omdat de tegenstander heeft afgebeld, nodigt Boma de pers uit in de garage van DDT. Daar staat een busje dat hij de Kampioenen cadeau wil doen. DDT raakt nu wel in nauwe schoentjes, want ook de andere ploeg heeft bij hem een busje besteld.

Kortingscodespot