-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

15:20
20 januari 2020
Klaas van Kruistum

FC DE HELDEN

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over de opstart van de Bijzondere Eredivisie, de allereerste Eredivisie-competitie ter wereld waarin kinderen meespelen met een geestelijke en/of een lichamelijke beperking.

De eerste wedstrijden van de Bijzondere Eredivisie gaan officieel van start. Klaas van Kruistum volgt de jonge fanatieke spelers van Groningen en Ajax die hun eerste wedstrijden tegen Heerenveen en FC Emmen in het Abe Lenstra-stadion spelen. Ook Foppe de Haan is aanwezig. In stadion De Koel van VVV Venlo geeft de Minister van Gehandicaptenzaken het startschot voor de eerste wedstrijden tegen Excelsior en De Graafschap. Later reist Klaas door naar Utrecht, waar FC Utrecht en ADO Den Haag ook strijden om het kampioenschap.

15:20
17 januari 2020
Klaas van Kruistum

FC DE HELDEN

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks over de opstart van de Bijzondere Eredivisie, de allereerste Eredivisie-competitie ter wereld waarin kinderen meespelen met een geestelijke en/of een lichamelijke beperking.

Klaas van Kruistum gaat langs bij FC Groningen, waar het Bijzondere Eredivisieteam nog een extra clinic krijgt van keeper Sergio Padt.