-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:20
6 december

FAST N' LOUD

Gas Monkey Bandit Car - Part 1

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Gas Monkey Bandit Car - Part 1: Richard wordt ingehuurd om een 'Smokey & The Bandit' Trans Am uit 1977 te bouwen. Maar hij heeft slechts zes dagen de tijd, omdat de koper ermee wil racen in een rally.

23:30
6 december

FAST N' LOUD

Keeping It Shelby

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Keeping It Shelby: Richard krijgt pech met zijn geliefde Mustang, vlak voordat hij ermee naar de Shelby Car Show in Tulsa moet. Het team repareert de auto, die vervolgens de ster van de show wordt.

11:20
9 december

FAST N' LOUD

Gas Monkey Bandit Car - Part 2

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Gas Monkey Bandit Car - Part 2: De mannen komen in contact met Burt Reynolds en winnen hun weddenschap. Het succes verbleekt echter als ze de Trans Am uit 1977 niet op tijd op een autotransportwagen krijgen.

UITZENDING GEMIST

11:15
3 december 2019

FAST N' LOUD

'71 Cool Kingswood/Retro Replicar

Seizoen 2 - Aflevering 9 - '71 Cool Kingswood/Retro Replicar: Het team van GMG blaast oude roestbakken nieuw leven in. Kunnen ze de auto's op tijd voor de veiling in oude glorie herstellen en maken ze vervolgens winst op de verkoop?

11:15
2 december 2019

FAST N' LOUD

Flugtag Flyer/Wicked Wayfarer

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Flugtag Flyer/Wicked Wayfarer: Het team van GMG blaast oude roestbakken nieuw leven in. Kunnen ze de auto's op tijd voor de veiling in oude glorie herstellen en worden hun inspanningen beloond?