×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:30
25 maart

FAST N' LOUD

Escaping the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Escaping the Zoo: Autokenner Richard Rawlings en meestermonteur Aaron Kaufmann gaan in de uithoeken van Texas en de omliggende staten op zoek naar bijzondere klassiekers.

22:30
26 maart

FAST N' LOUD

Social Intervention

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Social Intervention: Richard en Aaron roepen de Monkeys bijeen om vragen van fans te beantwoorden. Ze kijken terug op de grappigste Gas Monkey-momenten en hun goede vriend Bigfoot komt ook even langs.

22:30
27 maart

FAST N' LOUD

Step Vanning Into A New Era

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Step Vanning Into A New Era: De garage gaat een nieuw tijdperk in. Voor hun eerste grote klus zonder Aaron krijgen de Monkeys de opdracht om een Chevy P30 Step Van uit 1973 om te bouwen tot een unieke hotrod.

UITZENDING GEMIST

22:30
20 maart 2019

FAST N' LOUD

Bye Bye Beardy/Build To Mega Race Part I

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Bye Bye Beardy/Build To Mega Race Part I: Richard Rawlings en Aaron Kaufmann gaan in de uithoeken van Texas op zoek naar vergeten en verwaarloosde klassiekers die ze vervolgens opknappen in hun Gas Monkey Garage in Dallas.

22:30
19 maart 2019

FAST N' LOUD

The Vomit Comet

Seizoen 4 - Aflevering 13 - The Vomit Comet: Richard Rawlings en Aaron Kaufmann gaan in de uithoeken van Texas op zoek naar vergeten en verwaarloosde klassiekers die ze vervolgens opknappen in hun Gas Monkey Garage in Dallas.

Kortingscodespot