×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:55
20 april

FAMILY GUY

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Padre de Familia: Peter, die patriottistische gevoelens koestert na een veteranenoptocht, voert campagne tegen illegalen. Hij verandert echter al gauw van mening als hij ontdekt dat hij is geboren in Mexico en zelf een illegale immigrant is.

14:25
20 april

FAMILY GUY

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Brian's Got a Brand New Bag: Wanneer Brian verliefd wordt op een veel oudere vrouw, steekt de hele familie de draak met hem. En het gaat van kwaad tot erger wanneer ze een heup breekt en hij gedwongen wordt om haar boodschappenjongetje te spelen.

14:55
20 april

FAMILY GUY

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Business Guy: Na een vrijgezellenfeest raakt Peters schoonvader in coma en wordt Lois de baas over Pewterschmidt Industries. Als Peter haar vervolgens overhaalt om hem het bedrijf te laten leiden, zijn de gevolgen desastreus.

UITZENDING GEMIST

21:05
16 april 2019

FAMILY GUY

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Quagmire's Baby: Wanneer Quagmire voor zijn deur een baby vindt die van hem schijnt te zijn, moet hij de uitdagingen die bij het vaderschap horen het hoofd zien te bieden. Stewie maakt een lieve, verstandelijk gehandicapte kloon van zichzelf, en dus wil Brian er ook een.

20:40
16 april 2019

FAMILY GUY

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Hannah Banana: Brian helpt Stewie aan kaartjes voor een concert van zijn favoriete tienerpopster, maar die blijkt een duister geheim te koesteren. Chris probeert zijn gezin te bewijzen dat er echt een boosaardige aap in zijn kast woont.

Kortingscodespot