-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:30
7 december

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 19 - Meg Stinks!: Meg gaat met Peter feesten wanneer hij haar naar Green Mountain College brengt voor een toelatingsgesprek. Ondertussen moet Brain buiten leren overleven omdat hij bespoten is door een stinkdier en vanwege de stank het huis niet meer in mag.

13:55
7 december

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 20 - He's Bla-ack!: Cleveland is weer terug, maar mag geen tijd met Peter doorbrengen omdat Lois en Donna enorme ruzie hebben over het ouderschap.

14:25
7 december

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 21 - Chap Stewie: Peter en Chris storen Stewie terwijl hij tv kijkt en Stewie gaat uit woede terug in de tijd om Peter en Lois uit elkaar te halen zodat hij nooit verwekt wordt. In plaats daarvan wordt hij dan geboren in een Downton Abbey-achtig gezin.

UITZENDING GEMIST

21:00
27 november 2019

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 16 - Herpe the Love Sore: Brian bezorgt Stewie een soa en Peter en z'n vrienden gaan de strijd aan als een ander groepje hun plek opeist bij The Drunken Clam.

20:30
27 november 2019

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Secondhand Spoke: Peter begint met roken. Hij wordt benaderd door meneer Stone, een reclameman die wil dat Peter het gezicht van z'n antirookcampagne wordt. Maar dan moet Peter wel blijven roken.
Ondertussen helpt Stewie Chris in de strijd tegen z'n pesters op school.