×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:50
23 februari

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 4 - A Fistful of Meg: Meg heeft een nieuwe, gemene klasgenoot die met Meg wil vechten als ze per ongeluk melk over hem heen gooit. Ze probeert alles om aan het gevecht te ontkomen. Ondertussen kleedt Peter zich steeds uit voor Brian, die dat niet leuk vindt.

15:20
23 februari

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Boopa-Dee Bappa-Dee: Lois vindt dat het gezin in een sleur zit en koopt stiekem tickets voor een reisje naar Italië. In Rome wordt Lois kwaad wanneer Peter nergens aandacht voor heeft en ze gaat ervandoor met een charmante Italiaan.

15:50
23 februari

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Life Of Brian: Na een riskante tijdreis vernietigt Stewie z'n tijdmachine. Maar wanneer Brian wordt aangereden, wil Stewie een tijdmachine bouwen om hem te redden. Een belangrijk onderdeel is echter niet meer verkrijgbaar waardoor hij de machine niet meer kan bouwen.

UITZENDING GEMIST

21:05
19 februari 2019

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Quagmire's Quagmire: Quagmire koopt een nieuwe computer, maar heeft er totaal geen verstand van. Hij krijgt een relatie met een van de medewerkers van de computerwinkel die dezelfde seksuele interesses heeft als hij. Ondertussen werkt Stewie aan z'n relatie met Oscar de beer.

20:40
19 februari 2019

FAMILY GUY

Seizoen 13 - Aflevering 2 - s13e02 Vestigial Peter: Peter blijkt een parasitaire tweelingbroer te hebben. Peter is eerst dolblij met z'n nieuwe maatje, die hij Chip noemt, maar raakt al snel op hem uitgekeken omdat hij zo levenslustig is. Hij wordt steeds jaloerser op Chip, die overal beter in lijkt.

Kortingscodespot