-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:52
24 september

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 17 - The Most Interesting Man in The World

Peter gaat samen met Stewie naar het park, maar hij neemt per ongeluk een andere baby mee terug. Om deze reden noemt Lois hem een idioot. Om te bewijzen dat hij geen idioot is, gaat Peter op zakenreis. Hij keert terug als een intelligente man.

15:19
24 september

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 18 - Baby Got Black

Als Chris een relatie krijgt met Pam, de dochter van Jerome, vindt Jerome dat geen goed idee. Maar wanneer Chris en Pam samen weglopen, moeten Jerome en Peter samenwerken om hun kinderen terug te vinden.

18:24
24 september

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 19 - Meg Stinks!

Meg gaat met Peter feesten wanneer hij haar naar Green Mountain College brengt voor een toelatingsgesprek. Ondertussen moet Brain buiten leren overleven omdat hij bespoten is door een stinkdier en vanwege de stank het huis niet meer in mag.

UITZENDING GEMIST

19:32
19 september 2020

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 12 - Mom's the Word

Peter krijgt te horen dat z'n moeder, Thelma is overleden aan een beroerte. Peter begint veel op te trekken met Evelyn, een goede vriendin van Thelma. Hij beschouwt haar als een tweede moeder, maar tot Peters grote schrik probeert Evelyn hem te verleiden.

19:05
19 september 2020

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Brian's a Bad Father

Brians zoon Dylan komt onverwacht op bezoek en blijkt de ster van een nieuwe tv-serie. Brian wordt aangenomen als schrijver, maar al gauw weer ontslagen vanwege zijn pretentieuze teksten. Stewie doet zich voor als acteur om Brians excuses aan te bieden.