qFMO0_iuC08

Film: Cell 211

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:50
18 juli

FAMILY GUY

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Trading Places: Chris en Meg vinden dat hun ouders het maar makkelijk hebben, maar Peter en Lois zien dat anders, dus ruilen ze een tijdje: Chris gaat in de brouwerij werken terwijl Meg het huishouden doet. Al snel gaan Chris en Meg ten onder aan de stress.

11:15
18 juli

FAMILY GUY

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Tiegs For You: Wanneer de stomerij Peters lievelingsshirt kwijt maakt, wordt hij kwaad. Brian probeert een date te scoren, maar dat mislukt en hij roept de hulp in van Quagmire. Het loopt uit de hand wanneer ze elk werk gaan maken van de oude vlam van de ander.

15:20
18 juli

FAMILY GUY

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Lottery Fever: Peter spendeert zijn spaargeld aan een loterij en het gezin ziet dit als een van zijn vele rare fratsen, totdat ze er miljonair door worden. Natuurlijk kunnen de Griffins daar niet mee omgaan en kost het hen moeite om beide benen op de grond te houden.

UITZENDING GEMIST

19:50
14 juli 2018

FAMILY GUY

Seizoen 10 - Aflevering 13 - German Guy: Op zoek naar een nieuwe hobby maakt Chris kennis met de poppenspeler Franz, een oude vriend van Herbert. Ondanks Herberts waarschuwende woorden blijven Chris en Franz vrienden, totdat Franz' veelbewogen verleden plotseling aan de oppervlakte komt.

19:20
14 juli 2018

FAMILY GUY

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Friends of Peter G.: Peter en Brian doen onder dwang mee aan een programma om hun drankprobleem aan te pakken. Peter ziet het probleem niet zo en krijgt bezoek van de Dood, die hem een blik gunt op zijn leven met en zonder drank in zijn aderen.

Kortingscodespot