CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:00
19 september

FAMILY GUY

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Whistle While Your Wife Works: Als Peter zijn vingers kwijtraakt door een vuurwerkongeluk, krijgt hij Lois zover dat ze hem komt helpen op zijn werk. Het maakt dierlijke instincten bij hem los. Brian gaat daten met een mooi, maar onnozel meisje, en Stewie vindt het geweldig.

10:25
19 september

FAMILY GUY

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Prick Up Your Ears: Lois geeft seksuele voorlichting op school, maar wordt ontslagen omdat ze over condooms praat. Een conservatieve dominee neemt de les over en verkondigt dat de leerlingen aan geheelonthouding moeten doen. Stewie wil de tandenfee vangen en vermoorden.

15:20
19 september

FAMILY GUY

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Boys Do Cry: Het gezin moet vluchten naar Texas als hun geloofsgemeenschap denkt dat Stewie bezeten is door de duivel, Stewie doet er mee aan een schoonheidswedstrijd, en Chris en Meg sluipen het huis van President Bush binnen om zijn ondergoed te stelen.

UITZENDING GEMIST

19:30
15 september 2018

FAMILY GUY

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Peter's Two Dads: Peter hoort dat zijn echte vader in Ierland woont. Hij en Brian vliegen erheen en ontdekken dat zijn vader de plaatselijke dronkenlap is. Stewie doet er alles aan om geslagen te worden nadat hij heeft gemerkt dat hij dat heerlijk vindt.

19:00
15 september 2018

FAMILY GUY

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Road to Rupert: Als de Griffins een rommelmarkt houden, verkoopt Brian per ongeluk Rupert, waarna hij en Stewie het hele land doorkruisen om hem te redden. Peter raakt zijn rijbewijs kwijt, zodat hij zich door zijn dochter Meg moet laten rondrijden.

Kortingscodespot