-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

6:00
13 juli

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 14 - Fresh Heir

Chris hoort dat hij Carters enige erfgenaam is en wil het geld niet aannemen, waarop Peter drastische maatregelen treft om het geld in de familie te houden.

9:32
13 juli

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 17 - The Most Interesting Man in The World

Peter gaat samen met Stewie naar het park, maar hij neemt per ongeluk een andere baby mee terug. Om deze reden noemt Lois hem een idioot. Om te bewijzen dat hij geen idioot is, gaat Peter op zakenreis. Hij keert terug als een intelligente man.

9:59
13 juli

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 18 - Baby Got Black

Als Chris een relatie krijgt met Pam, de dochter van Jerome, vindt Jerome dat geen goed idee. Maar wanneer Chris en Pam samen weglopen, moeten Jerome en Peter samenwerken om hun kinderen terug te vinden.

UITZENDING GEMIST

19:25
8 juli 2020

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Grimm Job

Peter leest Stewie sprookjes voor. Stewie is Roodkapje en Brian de boze wolf. Babs is heel toepasselijk de grootmoeder. Peter is de jager, Roodkapje's held. Of niet? Lois is Assepoester en Stewie en Meg de boze stiefzussen. Peter is natuurlijk de prins.

18:58
8 juli 2020

FAMILY GUY

Amusement

Seizoen 12 - Aflevering 9 - Peter Problems

Peter wordt bevorderd tot heftruckchauffeur en krijgt 5% opslag. Peter is blij met z'n opslag, maar nog blijer dat hij met een heftruck mag rijden. Hij gaat ermee op pad met z'n vrienden en gebruikt de heftruck voor dingen waar hij niet voor bedoeld is.