-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:30
24 september

EXPEDITION UNKNOWN

Natuur

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Blackbeard's Hidden Gold

Josh Gates gaat op de zeebodem rond de Kaaimaneilanden en voor de kust van North Carolina op zoek naar de verloren schat van de legendarische piraat Zwartbaard.

0:30
25 september

EXPEDITION UNKNOWN

Natuur

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Finding Fenn's Fortune

Josh gaat op zoek naar een schat van $2 miljoen. Hij probeert de locatie te vinden aan de hand van aanwijzingen in een cryptisch gedicht, die hem naar de Rocky Mountains leiden.

0:30
26 september

EXPEDITION UNKNOWN

Natuur

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Genghis Khan's Tomb

Josh Gates gaat in het hart van Mongolië op zoek naar de verborgen graftombe van Dzjenghis Khan. Hij onderzoekt historisch bewijsmateriaal, feiten en mythen.

UITZENDING GEMIST

0:15
19 september 2020

EXPEDITION UNKNOWN

Natuur

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Quest For King Arthur

Josh Gates doorkruist Engeland, Wales en Schotland, waadt door de geschiedenis en de legende om bewijs te vinden van een echte koning Arthur.

0:30
18 september 2020

EXPEDITION UNKNOWN

Natuur

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Curse Of The Golden Bell

Josh Gates gaat met lokale duikers in Myanmar op zoek naar de grote bronzen klok van koning Dhammazedi. De zoektocht leidt hem naar verraderlijke wateren.