×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:32
23 april
Ewout Genemans

EWOUT &

Documentaire

In de derde aflevering van de documentaireserie Ewout & gaat Ewout Genemans op pad met de politie in Rio de Janeiro.

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een bijna onmogelijke taak om het geweld te stoppen en de daders te pakken.

In een voorstad van Rio loopt Ewout een paar dagen mee met het team van de Homicide Police. Deze agenten krijgen dagelijks te maken met deze verschrikkelijke moorden. Wat doet dat met een team en hoe lang houd je zoiets vol? En hoe blijven ze zelf in leven?

19:30
27 april
Ewout Genemans

EWOUT &

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks.

Mensen genezen van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs hele homogenezingskampen. Maar ook in Nederland kwamen deze 'behandelingen' de afgelopen jaren voor. In ons lang worden achter gesloten deuren nog steeds volop homogenezingsbehandelingen aangeboden. De gevolgen voor de betrokkenen zijn levensgroot. De afgelopen maanden ging Ewout met zijn team undercover om deze bizarre praktijken vast te leggen.

20:30
30 april
Ewout Genemans

EWOUT &

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks.

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een bijna onmogelijke taak om het geweld te stoppen en de daders te pakken. In een voorstad van Rio loopt Ewout een paar dagen mee met het team van de Homicide Police. Deze agenten krijgen dagelijks te maken met deze verschrikkelijke moorden. Wat doet dat met een team en hoe lang houd je zoiets vol? En hoe blijven ze zelf in leven?

UITZENDING GEMIST

20:33
16 april 2019
Ewout Genemans

EWOUT &

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Documentairereeks.

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, met seks- en corruptieschandalen en zelfmoord van een aantal K-popsterren. Desondanks is een carrière als K-popster nog steeds de grote droom voor duizenden Koreanen. Ewout bezoekt de verschillende stakeholders van deze interessante industrie.

19:27
13 april 2019
Ewout Genemans

EWOUT &

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks.

Ewout reist af naar Las Vegas. De immens populaire gok- en feeststad trekt jaarlijks meer dan 40 miljoen toeristen. Achter de beroemde strip met de luxe hotels, casino's en felle neonreclames schuilt ook een duistere kant. In het tunnelsysteem eronder wonen honderden daklozen, die elke dag moeten bedelen op de strip om rond te komen. Ook duikt Ewout in het fenomeen dat men in 'Sin City' het liefst in de doofpot stopt: de tientallen mensen die jaarlijks zelfmoord plegen in hun hotelkamer. Voor hen is Vegas letterlijk het eindstation.

Kortingscodespot