eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

19:10
14 juli 2018
Erica Terpstra

ERICA OP REIS

Toeristisch magazine

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Persoonlijk reisprogramma.

Mongolië.

Erica Terpstra reist naar Mongolië, het dunst bevolkte land ter wereld. Buiten de hoofdstad lijkt het land nog nauwelijks door de moderne tijd te zijn aangetast. Erica ondergaat een wonderbaarlijke ceremonie bij een traditionele sjamaan, ontmoet boeddhistische monniken en brengt de nacht door in een tent bij de nomaden. Ze ontdekt dat de roemruchte krijgsheer Dzjengis Khan, die bij ons te boek staat als een van de meest bloeddorstige heersers uit de geschiedenis, hier nog altijd op een voetstuk staat. Op de markt van de hoofdstad Ulaanbaatar komt ze terecht op de afdeling waar de Mongoolse sjamanen de lugubere inkopen voor hun ceremonieën doen.

19:10
13 juli 2018
Erica Terpstra

ERICA OP REIS

Toeristisch magazine

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Persoonlijk reisprogramma.

Namibië.

In de voormalige Duitse kolonie Namibië, in het zuiden van Afrika, bezoekt Erica Terpstra onder meer de Himba. De leden van die stam leven nog altijd op dezelfde wijze als eeuwen geleden. Ook heeft ze een ontmoeting met leden van de Herero-stam, die de wonderlijke gewoonte hebben om eens per jaar in Duitse uniformen door de straten te paraderen. In Etosha, een van de mooiste wildparken van de wereld, gaat ze op safari en ontmoet ze de oorspronkelijke bewoners van dat gebied: de Bosjesmannen.

Kortingscodespot