×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:30
30 november

ERICA OP REIS

Toeristische reportage

Aflevering 1 - Reportagereeks (2018) met Erica Terpstra.

Brazilië.

Erica Terpstra gaat op reis naar Brazilië. In dit Zuid-Amerikaanse land gaat ze op zoek naar de Afrikaanse wortels van Brazilië. Ze begint haar reis aan de oostkust, waar eeuwen geleden miljoenen Afrikaanse slaven voet aan wal zetten. Erica vervolgt haar reis en bezoekt de kleurrijke stad Salvador Behia, waar het Afrikaanse DNA nog goed voelbaar is. De van origine Afrikaanse vechtdans capoeira wordt in deze stad veel beoefend. In Salvador Bahia bezoekt Erica markten, praat ze inwoners, proeft ze lokale specialiteiten en is ze getuige van een geheimzinnige ceremonie.

UITZENDING GEMIST

19:10
16 juli 2018
Erica Terpstra

ERICA OP REIS

Toeristisch magazine

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Persoonlijk reisprogramma.

Patagonië.

Erica Terpstra reist naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vrouw die alles heeft achtergelaten voor een nieuw bestaan in de ruige natuur van Patagonië. Ze sluit de serie af bij de spectaculaire Perito Moreno-gletsjer, in het uiterste puntje van Zuid-Amerika.

19:10
14 juli 2018
Erica Terpstra

ERICA OP REIS

Toeristisch magazine

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Persoonlijk reisprogramma.

Mongolië.

Erica Terpstra reist naar Mongolië, het dunst bevolkte land ter wereld. Buiten de hoofdstad lijkt het land nog nauwelijks door de moderne tijd te zijn aangetast. Erica ondergaat een wonderbaarlijke ceremonie bij een traditionele sjamaan, ontmoet boeddhistische monniken en brengt de nacht door in een tent bij de nomaden. Ze ontdekt dat de roemruchte krijgsheer Dzjengis Khan, die bij ons te boek staat als een van de meest bloeddorstige heersers uit de geschiedenis, hier nog altijd op een voetstuk staat. Op de markt van de hoofdstad Ulaanbaatar komt ze terecht op de afdeling waar de Mongoolse sjamanen de lugubere inkopen voor hun ceremonieën doen.

Kortingscodespot