×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:10
21 juli
Erica Terpstra

ERICA OP REIS

Reisdocumentaire

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Persoonlijk reisprogramma.

Sri Lanka.

In deze aflevering bezoekt Erica Sri Lanka. Ze is er te gast op de Perahera, een van de grootste en meest spectaculaire festivals ter wereld. Op dit boeddhistische festival wordt de tand van Boedha door bezoekers uit de hele wereld vereerd. Vervolgens trekt Erica de dichte jungle in, waar ze de Veddah ontmoet. Deze oorspronkelijke bewoners van Sri Lanka houden er aparte gewoonten op na.

UITZENDING GEMIST

19:10
13 juli 2019

ERICA OP REIS

Reisdocumentaire

Aflevering 1 - Reisportagereeks over culturele gebruiken en rituelen van andere landen.

Vietnam.

Erica Terpstra reist naar Vietnam. In Hanoi bezoekt ze onder meer het oude centrum van de stad, eeuwenoude tempels en dompelt ze zich onder op een lokale markt vol bijzondere en exotische etenswaren. Ze spreekt met de inwoners, die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van Noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke mensen die dat onherbergzame maar prachtige gebied bewonen. Erica komt terecht op een liefdesmarkt, waar de plaatselijke jongeren een partner hopen te vinden. Ondertussen verwondert ze zich over de mooie maar soms moeilijk te doorgronden gewoontes van de mensen.

11:30
13 juli 2019
Erica Terpstra

ERICA OP REIS

Toeristische reportage

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Reisreeks over culturele gebruiken en rituelen in andere landen.

Colombia.

Erica bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft ze een bijzondere chocolademelk met kaas. Daarnaast gaat ze in het centrum kijken naar caviaraces. In een barretje in de wijk Candelaria maakt Erica kennis met tejo, een traditionele Colombiaanse sport.

Kortingscodespot